Hogyan segithetnék neki, hogy jobb legyen?
A játszótér ingyen van. Nagyon sokat menjetek játszótérre. Vegyél erőt magadon, és beszélgess a szülókkel hisz a lányod rólad fog példát venni. Nem kell barátkozni, de egy beszélgetős kapcsolatot kialakíthatsz az anyukákkal.
A lányodat hagyd játszani, hagyd hogy maga alakítsa ki a kapcsolatait. Előbb utóbb barátkozni fog.
Barátnőid nincsenek?
Először te változz! Te hívj munkatársakat, ismerősöket magatokhoz, vagy menjetek a kislányoddal ide-oda ismerkedni, és ha benned nem lesz ennyi keserűség, a kislány is kivirul majd.
Sok erőt Nektek!
Sajnálom a problémáitokat tiszta szívemből. De a problémákat leszámítva te miért nem vagy boldog? van egy okos kislányod akiért lenned kell és aki érted van. Okos, mert már most felbecsüli a helyzeteket!
Nekem nem kéne ilyen barátság! Barátságot nem lehet venni vagy szerezni, annak ki kell alakulnia! Töltsétek együtt az időt amennyit csak tudtok! Menjetek el a játszótérre ahol más gyerekek is vannak szülőkkel és próbálj ne rámenősen de kezdeményezni a szülőknél.
Biztos van olyan ember akivel barátok vagytok vagy volt osztálytárs akinek szintén van gyerkőce.
Nem kell egyből rosszra gondolni. Neked se ártana barátkozni mondjuk egy új családot alapítani.
Én azért megkérdezném a kislánytól, hogy hogy érzi magát az apjánál és annak új családjával, mert az is lehetséges, hogy ő nem szeret oda menni lehet akár mennyire kedves a TE szemedben az exed új nője.
Nekem ha lenne egy lányom biztos lennék benne, hogy mi lennék a legjobb barátnők a világon! Bízzon benned, hogy később is hozzád tudjon fordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!