Ismertek Dévény terapeutát Veszprémben vagy
környékén?
Figyelt kérdés
Csak megbízható jó szakembert!
2013. dec. 26. 16:44
1/7 anonim válasza:
ha felhívod a Dévény központot, ők adnak elérhetőséget a környékbeli terapeutákhoz, és az a biztos, mert vannak gyógytornászok, akik dévényesnek mondják magukat, pedig el sem végezték a képzést.
Szia, mindkét válaszoló én voltam, Győrben csak egy dévényes van, Fülöpné Dorcsi Ritának hívják. 9 hónapos volt a lányom, mikor járni kezdtünk, nem ült, és csak féloldalasan tudott kúszni, enyhe izomlazaságot állapítottak meg nála. 2 kezelés után magától felült, további 3-4 kezelés után szabályosan kezdett kúszni, majd nagyon hamar mászni. Egy évesen állt fel, 15 hós kora óta fut. Összesen kb 10 alkalommal kellett mennünk, nagyon örülök, hogy elvittem a lányom, ha a védőnőre vagy a gyerekorvosra hallgattam volna, lehet még azon izgulnék, hogy miért nem állt még fel...
2013. dec. 27. 14:16
5/7 anonim válasza:
Most értem haza az ünnepekről, ezért csak most írok konkrét adatokat, remélem azért hasznos lesz.
Veszprémben Horváth Andrea a dévényes, nála 4000 Ft egy alkalom, Balatonfüreden pedig Ágoston István hasonló áron dolgozik.
De Veszprémben tudtok ingyen is járni, csak beutaló kell hozzá. A gyerek háziorvosától kérhetsz ilyet a gyermekneurológiára, ott megvizsgálják, és szükség esetén gyógytornászhoz küldenek.
Ha kéred, írok elérhetőségeket is.
2013. dec. 28. 08:51
6/7 A kérdező kommentje:
Szia! A veszprémi privát (ha jó)kezelés, akkor érdekelne, nekünk az lenne közelebb! Gyerekorvostól beutaló nekünk??? Hát olyan gyerekorvosunk van akitől a fejlődés neurológiára is nagy könyörgés árán kaptunk beutalót, miután a három hós kisfiam lábát alig bírta megmozdítani, annyira fokozott volt az izomtónusa... :(((
2013. dec. 29. 19:37
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Ezt a Horváth Andreát hol lehet elérni? Foglalkozik ő időskori betegségekkel is? Gerinc problémákról lenne szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!