Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi van azzal aki nem bírja...

Mi van azzal aki nem bírja kifizetni a Dévény kezeléseket? Mi még csak most kezdjük, de heti 3 alkalom kell majd, már előre félek, hogy nem fogjuk bírni anyagilag:- (

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az alapítvány oldalán olvastam:

A gyógyulási statisztika kiemelkedő eredményeire való tekintettel az OEP befogadta az Alapítványt, és finanszírozza a működési költségek egy részét. A támogatás összege – amely nélkül az Alapítvány működésképtelen lenne - a költségek 1/3-át fedezi. A másik 2/3-ot önerőből kell előteremteni, ezért szolíd kezelési díjak beszedésére kényszerülünk. A vizsgálat azonban ingyenes és minden kezelésre beosztott betegnek felajánljuk rászorultság esetén a kedvezményt, vagy a mentességet.

Itt:

[link]

2009. júl. 22. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan??? Mennyi az annyi?
2009. júl. 22. 17:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Hetente 3X3500.- jó nyilván ez van akinek nem sok pénz, de hetente ez nagyon sok:-(
2009. júl. 23. 07:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ez valóban sok összeg havonta...ne szégyenlj segítséget kérni. Sok sikert!
2009. júl. 23. 12:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magunkat teljesen szegénynek, mert a számláinkat még bírjuk fizetni, ami a mai világban már talán csoda. A babának 1 heti tápija 5000.- a torna az úszás és a gyógyszerek arról már nem is beszélve, hogy minden héten más kórházba kell menni, ami min, 100 km-re van tőlünk. Honnan lehet ilyenkor segítséget kérni, vagy csak akkor lehet már ha árverezik a házat?
2009. júl. 23. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Neharagudj,hogy megkérdezem,laikus vagyok,de mi a baja?Ha a dévényre jrtok gondolom tartós beteg.Próbáld eg a MÁK honlapján, a kiemelt családit megkérdezni,vagyis a Máknál...azért az a 20 ezer is 20 ezer...
2009. júl. 23. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a húszezer szerintem már jár nekik.

Merre laktok? Heti 3...az rengeteg. Nekünk 2x kellett és tőlünk két éve 2000.-et kértek, papírt nem kaptunk róla, nem is a központba (Moszkva tér) jártunk.

Pesten tudok olyan helyet, ahol orovosi beutalóval ingyen dévény-maszírozzák, azért kérdeztem, hogy merre laktok.

2009. júl. 24. 08:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Tokaj mellett lakunk itt a fű sem nő:-( és nem igazán ugrálnak azon, hogy segítsék a beteg gyerekes családokat! Ahol alkoholista az egész család és nem dolgozik oda mehet dögivel én szerencsétlen dolgoztam és úgy mentem el szülni és vesztemre nem is minimálbérrel voltam bejelentve! A kiemelt családit megkaptuk, de az kb. a tápijára elég, mert nagyon szeretünk eszegetni:-)
2009. júl. 24. 09:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk a Dévényhez, heti 3 alkalommal, nagyon nehezen bírtuk anyagilag. 1 évig jártunk, de nem végig 3x, a végén már csak 2 x kellett járnunk. Nagyon aranyosak, nagyon jó a torna. A MÁK-nál mi is próbálkoztunk, 10 évvel ezelőtt még nem volt rá keret, hogy adtak volna segítséget. Ha 3x jártok, nem tudom, mi lehet a baj, nem kaptok emelt összegű családi pótlékot?
2009. szept. 13. 23:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Kaptunk emelt szintűt, de sajnos a torna sokkal többe kerül ás a tápikája is elég drága, és minden héten hordani kell valahová és tőlünk minden messze van már nem is kérek utiköltséges papírt sem a kórházba, mert hónapokkal ezelőttieket sem fizetnek még mindíg.
2009. szept. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!