12 éves vagyok és még mindig nem alszok külön?
Az nagyon nagy baj hogy még mindig nem alszok külön.Én azóta alszok a szüleimmel amióta megszülettem.És nagyon félek a sötétben egyedül lenni.Egyszer volt az hogy külön aludtam amikor kb. 6 éves voltam de mindig bementem anyáékhoz és ott aludtam köztük,attól kezdve már mindig ott aludtam egy külön ágyon,mint most.
Segítsetek hogy külön aludjak!!!!!!! Köszönöm előre is!
"És nagyon félek a sötétben egyedül lenni"
Néhány gyengébb fényű éjszakai lámpa lehet, hogy segítene. :)
Én is kb ilyen idős koromban kezdtem el egyedül aludni. Igaz nálunk annyi jó van hogy kint elég erős fényű a közvilágítás így azért jut be fény bőven a szobámba de én sem bírtam aludni egyedül egy szobában.
Persze idővel hozzá szoktam eleinte nyitva hagytam az ajtót, de aztán becsuktam plusz még egy kis éjjeli lámpa is volt, meg ugye én sosem bírtam azt a nagy csendet így bekapcsoltam egy kis rádiót jó halkan éjszakára.
Persze utána 1-2 évvel később már könnyebb lett akkor TV-re aludtam el, de most már mindent le kell kapcsoljak hogy elbírjak aludni, persze már jó 6-7 éve így megy, ma már a párommal alszom úgyhogy így a legjobb :)
Bevallom én is olyan 12-13 éves koromig aludtam a szüleimmel. Aztán magamtól jöttem át a saját szobámba. Hogy miért? Mert kamaszodtam. Nem szégyen bevallani maszturbálni akartam, ami a szüleimmel egy szobában igencsak kínos dolog lett volna, arról nem is beszélve, hogy mikor nem tudtam elaludni,vagy nem voltam álmos, kész kínzás volt az egész.
Egy idő után igényelni fogod a magányt, és a szabadságot, hogy azt csinálj amit akarsz, akár hangoskodhatsz is egy bizonyos fokig, nem fog rá felébredni senki.
Ha pedig a sötétség a bajod, akkor szerezz be valamilyen lámpát. Ha szereted a különlegességeket, én is ajánlom a sólámpát, van amelyik több színben is világít, és nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!