Mit lehet kezdeni egy tizenöt éves lánnyal, aki apjával él és nem szeretné tartani a kapcsolatot az édesanyjával? Az anyának tiszteletben kell tartani ezt a döntést?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 15:47
1/12 anonim válasza:
Első körben le kellene ülni és tisztázni miért nem szeretné. Ha a lánynak nyomos érve van rá, akkor nem kell tartani a kapcsolatot.
2/12 anonim válasza:
Miért nem akarja tartani a kapcsolatot?
Mióta áll fenn ez a helyzet?
Nehéz elképzelni, hogy ebbe anyaként belenyugodjak. Ha nem hajlandó velem beszélni, írnék neki mailt vagy levelet, addig "zaklatnám" őt meg az apját amíg le nem ülünk megbeszélni a dolgot.
3/12 A kérdező kommentje:
Két hónapja nem, beszéltem vele úgy, hogy ő ne csak ordidált volna, az apjával viszont még ennyit sem sikerült megoldani. Megértem őket, igazuk van, de ha már a férjemmel nem tudom helyrehozni, bár nagyon szeretném, legalább a lányom maradjon meg. Erre ő már most új anyát próbál találni, átlépett rajtam.
2013. okt. 10. 16:17
5/12 A kérdező kommentje:
Megcsaltam az apját, lényegében ok nélkül. Megértem őket, engem is rág a bűntudat, egyiküket sem akarom elveszíteni, de a férjemmel kepcsolatban úgy érzem, hogy semmi beleszólásom sincs a kapcsolatba, ezért a lányomra próbálok koncentrálni.
2013. okt. 10. 16:36
6/12 anonim válasza:
Adj neki időt. Hirtelen jött neki és 2 hónap nem olyan sok. Ráadásul kamasz, a nagy szerelemről álmodik meg a hercegről fehér lovon, erre a szülei házassága tönkremegy, ráadásul a te hibádból.
Keresd 3-4 naponta.
7/12 A kérdező kommentje:
Úgy beszél velem, mint a kutyávalé, nem tudom, hogy hogy lehetne elérni azt, hogy legalább egy emberhez méltó hangnemben tudjunk váltani pár szót!
2013. okt. 10. 17:47
8/12 anonim válasza:
Szerintem ne keresd. A te hibádból ment szét a család, amiben vélhetően eddig jól érezte magát. Kvázi ő úgy éli meg, hogy tönkretetted az életét, mert nem bírtál magaddal. Szerintem hagyd egy jó darabig békén. Majd keres ha akar. Ha nem keres, akkor meg nem tudsz mit tenni. Minél jobban erőszakoskodsz, ő annál jobban fog utálni. Hagyd békén.
9/12 A kérdező kommentje:
Nyolcas, te nem vagy édesanya, jól gondolom?
2013. okt. 12. 20:57
10/12 anonim válasza:
A kérdés szempontjából irreleváns. Inkább próbáld megérteni a gyerekedet, ne még több fájdalmat okozni neki. Tedd félre az érzéseidet, ha vissza akarod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!