Tapasztalt kisgyermekes anyukák. Szerintetek számít szigornak a dolog?
10-es: az nem tekintély, hogy fél a gyerek a reakciótól, ezért nem tesz meg dolgokat.
Az a tekintély, amikor SZÓVAL elérem nála ugyanezt.
Szánalmasnak tartom azt, ha valaki ráüt a gyerekére, nekem az azt jelenti, hogy a gyerek nyert, a felnőttnek elfogyott minden eszköze, maradt az agresszió. Ez gyengeség.
Nagy a kulonbseg akozott, hogy valaki odacsap, vagy elveri a gyereket. Ha azonnal a kezere, vagy a fenekere csapsz es nem akkorat, hogy fajjon neki, vagy latszodjon a nyoma, akkor az kizokkenti a gyereket az adott dologbol. Akkor nem azt tudja, hogy verest kap ha rosszat tesz. Csak szimplan erzekel egy figyelmeztetest, ami hatekonyabb, mint a szep szo es kulturaltabb, mint az orditozas. Buntetesbol elverni a gyereket nem kell, nem szabad!!! Nem azt a hatast eri el vele az ember, amit szeretne, mert csak duhot valt ki vele a gyerekbol, es mely lelki karokat okoz.
Ugyanakkor azokat az anyukakat sem tudom megerteni akik soha meg csak ra sem szolnak a gyerekre es itt veruk a melluket, hogy milyen szuperanyuk. Nehez elkepzelnem, hogy egyes gyerekek soha semmi olyat nem csinalnak, amiert szidas jarna.
Nem
Én akármilyen szemtelen ráhuzok a popsiára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!