Mit tegyek, ha a 6 éves lányom nem tudja a tenyerét felfelé forditani?
Figyelt kérdés
Kicsi korától nem tudja a markát tartani,most hogy gerincferdülés miatt jár úszni,gyógytornára,azóta a függöleges vonalig már fordul,főleg ,ha a könyökét behajlitja.Az óvódában felmérést készitettek,és azt mondták vigyem el nevelési tanácsadóba,mert a finommotorikája nem elég fejlett.Ott gyógytorna és gyógytestnevelés (2x45 perc)után teszteket csináltattak vele,mind maximális volt,de csa csúcsára állitott négyszög jobb oldali szögét plusz kis csücsökkel rajzolta.A nagymozgásos vizsgálatra azt mondta a hölgy,majd legközelebb,de a logikai teszt után mégis megcsinálta vastag pulcsiban,overállnadrágban.A gyerek nagyon fáradt volt ,alig tudott figyelni.A gördeszkán hasonfekve csak 13 másodpercig tudta tartani kezét lábát emelve magát.Ritmust tévesztett ugálni kellett közbe tapsolni.Ja,és nem tud labdát pattogtani egy kézzel,váltott kézzel.Diagnozis járni kellene feklesztésre(is),mert irásban,rajzolásban gondjai lesznek.A logikai tesztje a korát meghaladja.A kortársai közül senki nem tudja azokat a dolgokat ami neki nem sikerült.Plusz egy szorongásos problémval küzdő kislánnyal milyen jó lenne,mert jó hatással lenne az én kislányom.Azt elfelejtettem,hogy a teszt alatt fapofa,egy dicséret el nem hangzott ,a négyzetnek neki ugrott a lányom vagy 6x,de semmi reakció.Mit tennétek?2009. nov. 7. 16:11
11/11 anonim válasza:
A gekko egy vicc, már bocsánat. Szerintem a Bender A-t csinálhatták meg a pici lánnal, esetleg a B-t. Az szolgál a vizuomotoros képességek felmérésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!