Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Még mindig hiperaktív vagyok...

Még mindig hiperaktív vagyok 15 évesen, mikor fog elmúlni ez a fene?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Az étrended milyen? Sok cukros, fehérlisztes dolgot fogyasztasz? Ezek elhagyása is segíthet.
2013. júl. 27. 13:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a kaján múlna, de nem nem fogyasztok ilyeneket..
2013. júl. 27. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudatosan moderáld magad.
2013. júl. 27. 13:58
 4/9 anonim válasza:
52%
Uralkodj magad felett!
2013. júl. 28. 08:13
 5/9 anonim válasza:
60%

Kedves Barátom!

Ki állapította meg, hogy hiperaktív vagy?

Remélem nem egy pszichológus, aki mindenféle kemikáliákkal töm kicsi korod óta, amelyek csak rontanak az állapotodon!

Amennyire innen látom, tudatában vagy annak, hogy mozgékonyabb, türelmetlenebb vagy az átlagnál, de a jó ebben az, hogy tudsz róla. Az a jó tanács, hogy kontrolláld magad nem elegendő.

Ki kell egészíteni napjaidat olyan szabadidős tevékenységekkel, amelyek elfoglalnak és lekötnek mind fizikális, mind pedig szellemi szintem.

Ez az egyetlen módja annak, hogy ne hülyítsenek el a gyógyszerek.

Szinte biztosra vehető, hogy kinövöd. Ez a kor amiben most vagy egyébként is eléggé megviseli a kiskamaszokat, nemhogy még téged.

Kívánok sikeres boldog tevékeny életet!

2013. júl. 28. 08:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Főleg az utolsónak..

Engem soha nem tömtek gyógyszerekkel és nem is fognak.. nem érdekel a pszichiátriai halálipar..

2013. júl. 30. 15:21
 7/9 anonim válasza:
25%

(Baksai-Róka Béla megbízásából)

Ne keseredj el (de ne is légy önelégült), ezzel a hmmm..., "hiperaktivitásoddal... Én elmúltam már 58, és még mindig total-full-maximum-overdrive, hippper-szuppper-órrriás-nagy aktivitásban leledzem! Tele vagyok jobbnál-jobb ötletekkel! Csak a mai napig, legalább három emberöltőnyi — vagy, ha így jobban tetszik: három életműre való — ideát „termeltem” már ki magamból, — legfőként persze, írói alapanyagot és írásokat. Elkészült, illetve félkész novelláim, készülő regény-„testeim” vannak, és van már egy hátizsáknyi cím-ötletem, illetve szinopszisom is; aztán fel tudok mutatni még: filozófiai, lélektani, társadalom-tudományi és egyéb fejtegetéseket, rövidebb-hosszabb lélegzetű tanulmányokat, valamint írtam már vagy 150-200 aforizmát, „aranyköpést”, fricskát, röffenetet, szösszenetet, miegyebet… Na, meg van jó néhány találmány-elképzelésem, egy csokorra való vállalkozás-tervem, jó pár új tudományos teóriám, továbbá technológiai újítás-felvetésem, valamint nem kevés — saját „szülésű” — zenei motívumom, illetve „kompozícióm” is, melyek „csak” hangszerelésre és publikációra várnak. És lapul még más, egyéb — az előbbiek egyikéhez sem sorolható — terv is az adatszivacsaimban (pendrive), meg papír-alapú „adathordozókon”…! A gondolat-utánpótlásom pedig folyamatos, úgyhogy az újdonságok „újratermelése” sem akadt el bennem! — Kiégéstől tehát nem kell tartanom…

Visszatérve a te "problémádra":

Akkor kezdj majd igazán kétségbe esni, ha egy nap majd azt tapasztalod, hogy a hiperaktivitásod kezd alábbhagyni!...

2013. júl. 31. 12:54
 8/9 anonim válasza:
100%

Elmúlni? Jó kérdés.

Mit tudsz tenni? Mozogj, sportolj, táncolj. Találj valamit, amivel lekötheted az energiáidat.

2013. aug. 1. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Erre specializálódó mozgásterápia!
2013. aug. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!