Van egy 14 éves fiam többször voltam vele Pszichiátrián, de igazából sehol sem tudtak rajta segíteni. Lassan napi rendszeressé válnak a dühkitörései. Mit tegyek hova vigyem ahol teljesen kivizsgálják? Valamilyen helyet keresek ahol tudnának segíteni?

Én nem vinném pszichiátriára... szegény gyerek csak azt fogja fel ebből hogy nincs vele rendben valami és csak még furcsábban fog viselkedni...
vidd el küzdősportolni , beszélj vele stb.. de azt sem ártana tudni milyen dühkitörések és mitől vannak.. milyen helyzetekben

ezt én is elmondtam.. de ő ahogy láttam még mindig az orvoshoz ragaszkodik:D hát manapság sok a hülye anya.. és ezt nem rosszból mondom...
de aikido helyett én a boxot ajánlanám.. vagy thai-box , valami olyasmi aminek értelme is van.. mert aikidoval nem véded meg magad az utcán az biztos:D de nem is a verekedésről van szó, hanem ez a sport az (box) ami tényleg megtanít az önfegyelemre.. nézd meg vele a ROCKY című filmet is.. stb! ha van egy kis eszed ezt csinálod kedves anyuka , vagy ha van facebookja elküldöd nekem a linket és én beszélek vele (18/f , 10 éve boxolok...)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!