Laktóz terhelés?

Figyelt kérdés

3 és fél éves kislányomnak kedden lesz a laktóz terheléses vizsgálata.

Kaptunk egy papírt amin ez állt. "A gyermek a vizsgálatot megelőző 2 napban kerülje a tejet, tejtermékeket, a zöldborsót, a puffasztó ételeket ( k-betűs zöldségeket, hüvelyeseket, magvakat,gyümölcsöket)és cukros üdítőt.

Ma vasárnap már benne vagyunk a két napba, így semmi olyat nem adtam neki amit nem lehetett. De elmentem otthonról és az anyósom sütőt szegény éhező gyereknek sült krumplit. Vajon akkor már nem is lesz jó a vizsgálat? Hisz az olaj napra forgóból van ami mag.

Vélemény?

Teljesen kivagyok nem hiszem el h végre 3 hónap várakozás után eljuthatnánk és lehet füstbe megy az egész. :(

Valaki aki tud valami okosat kérem írjon.

Pár darab sült krumplitól nem fogják megcsinálni?

2013. jún. 30. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, ez meg belefer! Siman megcsinaljak, de azert mondd majd el a vizsgalonak. Egeszsegugyis vagyok, tenyleg nem kell aggodnod, nyugi!
2013. jún. 30. 19:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm hogy írtál, már itt bőgöm idegességemben.

Tényleg nagyon köszönöm!

Szép estét!

2013. jún. 30. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Na mi ujsag? Hogy van a nagykislany? :)
2013. júl. 3. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy hogy megkérdezed. :)

Hát még nem tudjuk.

Úgy néz ki nem laktóz érzékeny ("sajnos").

Azért írtam h sajnos, mert akkor szerintem csak rosszabb lehet. :(

Apukája Colitis Ulcerosás ( fekélyes vastagbél gyulladás) ezért ezt is fogják nála vizsgálni meg a liszt érzékenységet is. Vérszegény ezért arra gyanakszik a doktornő h esetleg nem e a széklete véres és lehet ettől vérszegény.

Kb egy hónap múlva fogunk választ kapni.

De nagyon édes kedves és alapos doktornénit kaptunk.

Köszönöm h érdeklődtél, Legyen szép napod!!

2013. júl. 4. 05:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! láttad véresnek a székeltét? Miért nem kér egy egyszerű széklet vizsgálatot a dokinő? hiszen hamar meg van és egyértelművé teszi,ohgy véres-e a széklet. Milyen tünetetek vannak ami felvetette a kérdéseket?
2013. júl. 4. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Hat sajnalom szegenyt, mert en laktozos vagyok es az tenyleg nem egy nagy drama. Remelem nincs nagy baj es az is mihamarabb kiderul, hogy megnyugodjatok! Drukkolok nagyon, es ha esetleg eszedbe jut egy honap mulva, azert adj hirt! Kitartas! :)
2013. júl. 4. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Megjött a záró jelentés postán :(

Sajnos nem laktóz érzékeny, viszont vért találtak a székletébe, így további vizsgálatok várnak rá. Augusztus 13-án megyünk.

2013. júl. 27. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem, szegenyke! :( Nagyon, nagyon sajnalom! Azert ne ess panikba, a veres szeklet is boven lehet meg a "konnyen kezelheto" kategoria. Sajnalom, hogy igy kicsit nehezkes a nyaratok, es nagyon, nagyon drukkolok, hogy ne legyen nagy baj! Varom a fejlemenyeket, ha lesz kedved, es idod irni. Kitartas!!
2013. júl. 27. 11:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy! Majd írok ha lesz valami fejlemény!
2013. júl. 31. 05:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi lett a vizsgálatok eredménye?

Egy lisztérzékeny anyuka :)

2014. jan. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!