Hogyan lehet gyereket rávenni arra, hogy bevegye a tablettás gyógyszert?
Figyelt kérdés
Örök probléma volt nálunk a gyógyszer beadás. A lányom az édes szirupot simán bevette persze, de keserű gyógyszernél szurit !!!! kért. Volt, hogy antibiotikum helyett naponta 3X szurira jártunk. Most 11 éves. Én feladom, már mindennel próbálkoztam, de folyton kiköpi a c vitamint is. Az én idegeim nem bírják, féltem, mi lesz vele később....öklendezik, sír....őrület. Hová vigyem? Ki segíthet? Volt valakinek ebben ilyen problémás gyermeke? Mind emellett értelmes, normális gyerek. Érti, hogy be kellene venni...de valahogy folyton kiforgatja a nyelvével...minden ötlet érdekel!2013. jún. 19. 11:51
21/21 anonim válasza:
Teába keverd el neki... Vagy magyarázd el, hogy mennyire fontos és alapvetően jelents az egészsége szempontjából ---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!