Gyógyítható az autizmus? Több infó lenn.
_Régi megfigyelésem, hogy azokra a problémákra, rendellenességekre, melyekre nem tud kellő hatékonysággal reagálni a hagyományos gyógyászat, reagálnak az "alternatív" gyógyászat "szakértői".
A "legjobb" amikor egy igazi orvos áll ki egy módszer mellett - és csinál karriert egy ilyen "gyógymódból". A diétás megközelítést egy doki kezdte el terjeszteni - kiderült, hogy minden érdemi eredményét meghamisította.
SZERINTEM a megszokás, az ételek ismétlődése, és a folyamatos (magától bekövetkező) változás, fejlődés áll a háttérben. A Heim Pál gyermekkórházban volt egy érdekes kutatás, de nem hallottam milyen eredménnyel zárult.
sokat olvastam róla pár hónapja, azt hittem, érintettek vagyunk, de remélem nem.
sok irodalom van róla angolul, ha tudsz, keress rá, youtube-on is.
a glutén és kazein mentes diéta csodákra képes. hogy ezt paleo módon csináljátok, vagy hús nélkül, az már egyéni döntés.
a gyakori betegeskedésnek is köze lehet hozzá, mert azt jelenti, hogy gyenge az immunrendszere, ami a bélflórával függ össze, az meg a gluténnel... ha még csak 4 éves, akkor még nem biztos, hogy egyhamar meglesz a diagnózis, de a elkezditek a diétát, azzal csak nyerhettek.
a higanyról is írnak, az még csak rátesz az egészre. kérdés, hogy szoptatta-e az anyuka? van-e amalgám tömése? sok minden összefügg mindennel... de jó, hogy így álltok hozzá. kitartást!!!
nézd meg ezt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!