Ismertek felnőtt autistát? Vagy akinek auti gyereke van, az segítene esetleg?
Én együtt élek eggyel,nagyon szeretem,de néha nehéz. Próbálok neki segíteni,sokat tudok az autizmusról,de ettől függetlenül nem vagyok orvos,sem szakértő.
A fő problémája (nem meglepően) szociális téren van,nem tud ismerkedni,barátkozni,telefonálni normálisan stb
Engem ez abszolút nem zavrana,de őt nagyon bántja .Sorstársakat keresek,vagy olyanokat akik még jártasabbak a témában,hoigyan lehetne segíteni neki.Értelmileg teljesen rendben van,sőt ,ha egy téma nagyon érdekli,akkor arról komoylan MINDENT elolvas,megkeresem,megjegyez stb . Művelt és intelligens ember,32 éves ,nemhiszem hogy ebben a korban bármilyen pálforudlás beállna az állapotát illetően (ezt ő is tudja) ,de hátha valahogy még tud változtatni egy picit.
Ha jönnek válaszok kicsit jobban kifejtem. Olyanok is írhatnak akiknek a gyerekük auti vagy aspergeres.
Ja és még 1 hatalmas prolbémája van,amit észre sem vesz,hogy sokan kihasználják, baleknak nézik ,egy társaságban legtöbbször csak azt látják rajta,hogy "furcsa",és a felszines emberek rögtön véleményt alkotnak róla,"kiközösítik" sajnos,mint az oviban ..
hozzáteszem a külseje nagyon megnyerő,vonzó férfi,tetszik a nőknek így méginkább abszurdnak hat a viselkedése ,mintha egy kis sete suta férfi lenne,szerényebb külsővel.
Igen, ismerek több felnőtt (vagy fiatal) autit. Nekem a gyermekem az, de ő még kicsi, nem hiszem, hogy segítene...
Pálfordulás nem fog beállni, pláne ennyi idősen, ezeket a dolgokat gyerekkorban, kamaszkorban lehetett volna jól kezelni, de azért lehet fejleszteni.
Keress privátban, és összehozlak az auti ismerőseimmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!