Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kezelhetetlen (dacos, hisztis)...

Kezelhetetlen (dacos, hisztis) kétéves?

Figyelt kérdés
Kétéves lányommal mostanában rémálom elindulni valahova. Főleg ha sietni kell. A kezemet soha nem akarta megfogni, de szinte mindig másfelé akar menni, mint amerre kellene. Ha fölveszem ordít, hogy hagyjam békén, ha leteszem a másik irányba megy. Ez akkor probléma, ha célirányos az utunk. Ja, ha meg elege van egyszerűen csak lefekszik az úton. Aztán felkel és a másik irányba megy. Ugye boltból hazafelé nagy csomagokkal ez nagyon kellemetlen.

2013. ápr. 26. 09:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minden gyerek más, lehet 20 gyereked is, a 21. biztosan fog még meglepetést okozni.

Nem tudom, hogy mennyire megoldható, de én kerülném a sorbanállós, várakozós "programokat", mert ha olyan a gyerek, akkor neki az egy rémálom, nem tud mit kezdeni a helyzettel, unatkozik, nem akar egy helyben maradni, és ez így csapódik le. A fiammal bárhova lehet menni, ő szépen, nyugodtan viselkedik, a kislányomnak mintha zabszem lenne a popójában, menni-menni-menni, ide hajlong, oda dől, lefekszik a földre stb. Nálunk csak az a megoldás, hogy ezeket a teendőket akkor intézem, amikor apa tud rájuk vigyázni. Idővel biztos javul a helyzet, de emlékszem, hogy én ugyanilyen voltam, nem bírtam sosem egy helyben maradni, ez a zizegés átment a lányomra is. A fiam tiszta apja, nyugodt, higgadt. :-)

2013. ápr. 30. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!