Hogyan készíthető fel enyhe diszkalkuliás 4. osztályos fiú matematika pótvizsgára?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik hasonló problémával küzdenek, esetleg jó módszert tudnk jánlani, ami nem költséges.
2008. jún. 14. 22:42
11/12 A kérdező kommentje:
Szia. Igen aktuális, 27én lesz a pótvizsga.
2008. aug. 22. 09:39
12/12 anonim válasza:
Az én fiam is 4-ik osztályos és mindenfajta disz..-ben szenved, 1 éve derült ki és mi is kétségbe estünk, hogy mi legyen. Megkerestünk egy gyógypedagógus-logopédust aki megkereste a probléma gyökerét és onnan építette újra fel az egész matekot a gyerek fejében.Sajnos csak heti 1x tud menni a piszkos anyagiak miatt de már 4-re áll matekból és azt kellet tapasztalnom, hogy nem olyan módszerrel tanulnak mint mi anno és én itthon nem tudtam elég érthetően elmagyarázni sokszor csak inkább összezavartam és csak sírás és veszekedés lett belőle.
Szerintem szakember tud a legjobban segíteni csak idő és pénz kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!