Nem merem oviba vinni a lányom?
Beszélj az óvónőkkel, de szerintem láttak már ilyet... Főleg ha ismerik a családot, akkor nem fognak ezen problémázni.
Nekem a nagyobb esett egyszer olyan szerencsétlenül, hogy két oldalt minden színben pompázott a pofikája, mint akit ököllel nevelnek.
A bántalmazás nyomai nem ilyenek. A bántalmazott gyermek viselkedése is árulkodik az otthoni eseményekről, és ezt felismerik a jó szakemberek.
Például a kórházban találkoztam olyan kislánnyal, akit mikor meg akartam simítani a pofiját úgy megijedt, hogy leguggolt és eldugta a fejét. Egyértelmű hogy nem simogatni szokták otthon...
Utolsónak: igazad lehet, de akkor bennem felmerül a kérdés miért csinálja azt a kisebbik fiam néha h ha nyúlok felé (akár h megsimogassam akár h magamhoz húzzam, bármiért) és olyanja van a feje elé kapja a kezét és ijedten elhúzódik.
Soha egy kézrecsapást sem kapott és néha még jajgat is ijenkor.Ez itthon néha vicces de ha pl az utcán csinálja rám is szoktak furán nézni.2 és fél éves a fiam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!