Kék foltért rendőrségi feljelentés?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni mert nem vagyok jártas az ilyen dolgokban.Pénteken a 10 éves fiam ellökte az egyik osztálytársát aki beütötte a combját és csúnyán bekékült neki.Anyuka látleletet vetetett a sérülésről és fel akar jelenteni.Az egész abból indult ki hogy nem engedte ki a kisfiú a gyerkőcömet az öltözőből erre ő félre lökte és azt mondta neki hogy megöllek.sajnos a dologhoz tartozik hogy a fiam elég problémás gyermek.sajnos úgy hozta az élet hogy a volt férjemmel (aki a gyermek apukája)külön váltak az útjaink mert teljesen tönkre tette lelkileg a gyerekeimet.Sajnos a kicsit jobban megviselte ez a dolog ami a viselkedésében nyilvánul meg.Nem akarom mentegetni magam de én ezt a megoldást elég erősnek tartom az anyuka részéről.ha még is följelent akkor annak mi lehet a következménye?2013. febr. 25. 21:28
11/13 anonim válasza:
Ilyen miatt szerintem nem lehetne feljelenteni. Amúgyis még csak tíz éves, max. Osztályfőnökit kap.(azt azért nem gondolnám, hogy igazgatóit) egy ilyen miatt biztos nem lehetne feljelenteni. A rendőrségen kinevetnék.
12/13 anonim válasza:
Aki hülye az így jár.Amikor nem engedte ki és nagyfiúskodott,mire számított?Puszira?Pacsira?Szerintem mond meg a fontoskodó anyucinak hogy nevelje meg a kölykét utána foglalkozzon a te fiaddal.
13/13 anonim válasza:
03.18. Vagy akár a kérdező is megnevelhetné az övét........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!