Kék foltért rendőrségi feljelentés?
Gondolom akkor már nem ez volt az első gond a fiaddal. Jártok vele szakemberhez? Mert én értem, hogy megvan az ok, hogy miért ilyen, de amikor észrevettétek, mennyire negatív hatással van rá az eset elkezdtétek hordani nevelési tanácsadóba, pszichológushoz, bárhova?
Egyébként ha feljelent, kb ezeket fogják mondani. Nevelési tanácsadó.
Hallottam valahol olyat, hogy egy kiscsopeortos megharapta a másikat, és a szülők feljelentették a három éves gyereket.
Elindították az eljárást és le is zárták mivel a vádlott kiskorú.
Egy zúzódás, ha jól tudom, 8 napon belüli kategória.
Maximum egy ejnye-bejnye.
A te oldalad megértem és sajnálom. A másik oldalt is megértem, és sajnálom. Megoldás nincs. Ez már megtörtént. A jövőben tudsz változtatni.
Ő félti a gyerekét és úgy érzi, durván bántotta a tiéd, nem csak fizikailag, de lelkileg is. Meg lehet ezt magyarázni, hogy miért olyan a tiéd, amilyen, de akkor is megtörtént, és elfogadhatatlan. Más a játék, és más a verés és fenyegetés. Ezt vagy megtanulja, vagy idősebb korában tényleg komoly bajba fog keveredni.
A dolognak, mint előttem is mondták, két oldala van. Egyfelől nagyon nehéz lehet neked, biztos, hogy rengeteg erőt igényel mindaz, amin keresztülmentél és -mész, és pont egy rendőrségi feljelentés hiányzik még az életedből. Másfelől én is roppant mérges lennék, ha valaki olyan szinten bántalmazná a gyerekemet, hogy kék-zöld foltokkal látom viszont,pláne, ha nem egyedi esetről van szó, plusz még fenyegetik is, hogy megölik. Azért lásd be, ez sem piskóta egy anyának. A rendőrségi feljelentés nyilván erős túlzás, szerintem nem is fogja mmegtenni, de tükrözi az elkeseredését, ami érthető számomra.
Továbbra is igyekezz segíteni a kisfiadnak, mindenekelőtt szeretettel, és kívánok további sok erőt mindahhoz, amit az élet még tartogat neked és mindnyájunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!