Ismeri valaki a Gekkot?
Figyelt kérdés
Aki vitte oda a gyermekét, érdemes volt? Elég drágának találom, de gondolkodom rajta, mert jókat írnak magukról.2013. febr. 23. 20:51
1/7 anonim válasza:
Én vittem, semmi értelme nem volt.
2/7 anonim válasza:
Nyilván jókat írnak magukról! :D Barátnőm is hordta a fiát, szerinte lehúzás.
3/7 anonim válasza:
Én nem vittem,nem is vinném,mert messziről lerí róluk,hogy lehúznak.kivel mással hanem a gyerekével jönnek,nyilván mindenki szeretné ha ügyes,okos,értelmes,gyerek lenne,és biztos,hogy találnak bármit amit fejleszteni kell,mert olyan gyerek nincs akit fejleszteni bármilyen téren nem kell.ha úgy érzed bármi nagyobb gondod van a gyerekeddel,furdulj a védőnődhöz,óvónőhöz vagy bármelyen logopédushoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Logopédushoz járunk. Azt mondta, hogy fejlesztő torna kéne. De itt csak csoportos van, ami ingyenes, és 30-an voltunk, így nem lehet semmit sem kezdeni, azért gondolkodom a Gekkon. De nagyon-nagyon drága.
2013. febr. 24. 21:38
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos a lanyomnak. Tenyleg draga, de ha akarod hogy foglalkozzanak is a gyerekeddel akkor erdemes oda jarni.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom probléma kiiktatva, mivel nem veszik fel a telefont, lehet, hogy már meg is szűnt, mivel olyan drága, ki tudja ezt megfizetni?
2013. febr. 25. 14:38
7/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, kiskoromban én jártam oda! egy kis ideig.. hát nincsenek rossz emlékeim, de szerintem annyira nem különleges..
13 éves vagyok
ha ez fontos, most egy elég nehéz gimnáziumba járok nyolcosztályosba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!