Miért nem akar még mindig szólni, ha pisilnie kell?
Mikor en rastresszeltem a temara, a lanyom visszaesett, mindig ez volt, ha stresszeltem rajta. Pedig fele nem mutattam.
Fujd ki magad, dontsd el magadban, hogy nem erdekel a dolog, majd megerik ra, amikor megerik.
Szia! Mi is itt tartunk a lányommal, aki két é fél éves. Úgy oldottam meg, hogy nem kapott pelust, és a vécé mellé kihelyeztem a bilit. Tudja mit kell tenni.
Persze az elején ment a naciba a pisi, de legalább megtapasztalta, hogy milyen kellemetlen.
Gumis szabadidőnadrágból kell egy tucat XD
Bugyit az első egy hónapban ne adj rá, mert ugyanolyan biztonságérzetet ad, mint a pelus.
Szerintem az egyik legnehezebb része, hogy szóljon, hiszen eddig nem kellett.
Mindig szólj neki, hogy "Gyere anyával pisilni, vagy csücsülj a bilire."
Én összehajtott vécépapírt is tettem oda neki, a kezét pedig óránként fertőtlenítőgéllel kezeltem.
A másik, hogy mesélj neki az oviról. Sok a gyerek, kedves az óvónéni. A húgomnak az segített a leszokásban, hogy elment vele anyukám az oviba, és a kedves óvónéni megmutatta a pici kézmosókat és a vécécskéket. Ott helyben ki kellett próbálni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!