Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A Te gyermeked is csinált ilyet?

A Te gyermeked is csinált ilyet?

Figyelt kérdés
Kisfiam többször csinált már olyat ,hogy elkezd sírni és nem vesz levegőt hosszabb ideig.Halálra ijeszt vele.Tegnap is már teljesen elhagyta magát mint aki elájul...azt mondják hiszti de én nem hiszem...

2013. jan. 29. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lányom kb. másfél éves koráig csinálta ezt. Ilyenkor még képesek ájulásig sírni magukat.

Fiad mennyi idős?

A dokink azt mondta, hogy ezt többnyire a nagyon érzékeny lelkű gyerekek csinálják, és egyfajta "hiszti-jellegű" dolog, vagyis ijedtség-harag-düh egyik megnyilvánulási formája.

Kinövik.

Lányom is kinőtte, de sokszor hozta rám a frászt.

2013. jan. 29. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt kicsinek tudják müvelni. én rászoktam fujni ha nem vesz levegöt, akkor egyböl vesz. persze csak nagyon kicsit.
2013. jan. 29. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A lányom akkor csinált ilyet, amikor lefordult az ágyról és elharapta a száját. Tényleg rémesen ilyesztő. Szinte kattogott a torka, vagy nem is tudom.

Óráknak tűnő pillanatok voltak. Akkor hirtelen nem is tudtam, hogy most ennyire beütötte a fejét és azért vsan rosszul. Ráordítottam és az arcába fújtam. Rögtön levegőt vett. Még puklija nem nőtt, csak fájt a pici szája és megijedt.

Rémálmaimban még előjön néha.

2013. jan. 29. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Kinövi, én kicsinek ezt úgy csináltam állítólag, hogy befeketedtem. Orvos mikor látott akkor elküldött mindenhova. De kinőttem.
2013. jan. 29. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
fúj rá ,mert tényleg elájulhat
2013. jan. 29. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Hiába fújok rá.....az sem jó tegnap pl bevizeztem az arcát attól kicsit jobb lett.az a baj hogy neki van egy Arnold Chiari szindróma nevű betegsége.(kisagyi nyúlványok hosszabbak mint az átlag embernek)És attól félek hogy nála pl a nyomás okozza ezt.de a héten leviszem az ideggyógyászunkhoz hogy szóljon hozzá....:(
2013. jan. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!