Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Alapítványi iskolát keresek...

Alapítványi iskolát keresek Bipoláris személyiségű csemetémnek. De nem tudom hogy álljak neki?

Figyelt kérdés
Most ˝normális˝ Általános iskolába jár a gyermek de sajnos bipolaritása miatt sokan kirekesztik, attól tartok hogy ez csak ront a helyzeten. A nevtan-tól kaptam egy lehetőséget hogy átvigyem egy speciális intézménybe de ott értelmileg sérült gyerekekkel foglalkoznak mit bár magas színvonalon művelnek viszont az én gyermekemnek nem az értelmi képességeivel van a gond SŐT.. Teljesen tanácstalan vagyok hogy hova fordulhatnék merre indulhatnék tovább ..

#bipolaritás #Magatartászvar
2012. dec. 20. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Előbb írd meg, az ország melyik részén keresel, ha Bp. akkor melyik Kerület.

Az Önkormányzatok honlapján fel vannak tüntetve általában az alapítványi iskolák is, ha van honlapjuk, telefonszámuk, érdeklődhetsz.

2012. dec. 20. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, erről az iskoláról szülőtől jókat hallottam. Itt főleg autisták vannak, de normáé értelműek, ... SŐT...

[link]

2012. dec. 20. 09:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Budapesten a 11.kerület volna jó de még a 22. kerület is belefér .. figyelembe kell vennem a közlekedést miel nincs autónk..
2012. dec. 20. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A kir.hu oldalon megtalálod az iskolák listáját, kerület szerinti bontásban, ahol fogadnak sajátos nevelési igényűeket.
2012. dec. 20. 12:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.. !!!!!!!!

Már fel is vettük a kapcsolatot eddig sehol nem voltak ennyire segítőkészek.

2012. dec. 20. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
A Humániskolával? Az éppen itt van a XI. kerületben. Remélem sikerül. Az az anyuka, akivel beszéltem szuperlatívuszokban beszélt a tanárokról.
2012. dec. 20. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Akarom mondani "Himánusiskolával" ... :)
2012. dec. 20. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Megírnátok kérlek priviben, mennyi az alapítványi hozzájárulás oda? Nekünk is hasonlók miatt ilyen sulira lenne szükségünk, de szeretném tudni megengedhetjük-e magunknak.
2012. dec. 25. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!