Alapítványi iskolát keresek Bipoláris személyiségű csemetémnek. De nem tudom hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
Most ˝normális˝ Általános iskolába jár a gyermek de sajnos bipolaritása miatt sokan kirekesztik, attól tartok hogy ez csak ront a helyzeten. A nevtan-tól kaptam egy lehetőséget hogy átvigyem egy speciális intézménybe de ott értelmileg sérült gyerekekkel foglalkoznak mit bár magas színvonalon művelnek viszont az én gyermekemnek nem az értelmi képességeivel van a gond SŐT.. Teljesen tanácstalan vagyok hogy hova fordulhatnék merre indulhatnék tovább ..#bipolaritás #Magatartászvar
2012. dec. 20. 08:31
1/8 anonim válasza:
Előbb írd meg, az ország melyik részén keresel, ha Bp. akkor melyik Kerület.
Az Önkormányzatok honlapján fel vannak tüntetve általában az alapítványi iskolák is, ha van honlapjuk, telefonszámuk, érdeklődhetsz.
2/8 anonim válasza:
Első vagyok, erről az iskoláról szülőtől jókat hallottam. Itt főleg autisták vannak, de normáé értelműek, ... SŐT...
3/8 A kérdező kommentje:
Budapesten a 11.kerület volna jó de még a 22. kerület is belefér .. figyelembe kell vennem a közlekedést miel nincs autónk..
2012. dec. 20. 11:15
4/8 anonim válasza:
A kir.hu oldalon megtalálod az iskolák listáját, kerület szerinti bontásban, ahol fogadnak sajátos nevelési igényűeket.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.. !!!!!!!!
Már fel is vettük a kapcsolatot eddig sehol nem voltak ennyire segítőkészek.
2012. dec. 20. 12:56
6/8 anonim válasza:
A Humániskolával? Az éppen itt van a XI. kerületben. Remélem sikerül. Az az anyuka, akivel beszéltem szuperlatívuszokban beszélt a tanárokról.
7/8 anonim válasza:
Akarom mondani "Himánusiskolával" ... :)
8/8 anonim válasza:
Megírnátok kérlek priviben, mennyi az alapítványi hozzájárulás oda? Nekünk is hasonlók miatt ilyen sulira lenne szükségünk, de szeretném tudni megengedhetjük-e magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!