Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már szaladni tudó és szerető...

Már szaladni tudó és szerető csemetémnek milyen elsősegélycsomagot tartsak itthon?

Figyelt kérdés
20 hós, és már kezdi begyűjteni a horzsolásokat. Mit érdemes itthon tartani, horzsolásra, napégésre stb? Nektek mi vált be?
2010. ápr. 30. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én örökmozgóm is 20 hós. Nekünk Bepanthen plus van, ez horzsolásra, kisebb bőrsérülésekre. Napégés ellen inkább védekezek, mert fehér bőrű, szöszi hercegem van, már a héten kicsit le is égett a tarkója 21 fokban, én 50 faktoros naptejjel kenem, illetve mikor piros volt sima Bepanthent kentem rá.
2010. ápr. 30. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Kislányom is lassan 20 hós lesz, mi a Feketenadálytő krémet használjuk, pillanatok alatt gyógyítja az elesés nyomait. Mi is 50-es naptejet használunk égés ellen, Vichy márkájút, mert szintén fehér bőrű. Egyéb kis esetleges sérülésekre Aloe Vera First-öt használunk. Szuper jól bevált, tudom ajánlani. Kis torokfertőtlenítés céljából minden este a szájába fújunk egyet.
2010. ápr. 30. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

- Aloe First:

Horzsolásra, égésre (tűz, nap), vágásra, torokfájásra.

- Aloe Vera Gelly:

Ugyanezekre, plusz fogfájásra, fogzásra, hüvelykúp készítéséhez (hámosít, nem varasodik a seb, gyorsabban gyógyul).

- Jojoba Lips:

Rovarcsípésre, kisebb sebek vérzéscsillapítására, ajakra, táskába ez a First kistesója).

- Activator, Aloe Vera Gél:

Gyomorrontásra, hányásra, hasfájásra, hőemelkedésre.

- Kids, Echinacea, Nature Min:

Immunerősítésre, vitaminnak, ásványi anyag pótlásra, ha kell.

- lázcsillapító,

- fájdalomcsillapító,

- géz, tapasz.

Mást nem is tartunk itthon, Ezekkel majdnem mindent lehet kezelni, vagy nagyobb bajnál elsősegély, amíg orvoshoz megyünk.

Ja, meg van egy elsősegély ládánk, ami autóba való, de még fel sem nyitottam, de abban tudtommal pólya, meg ilyesmi is van.

2010. máj. 1. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!