Ez lehet autizmus?
Sziasztok, elvittem a kislányomat pszichológushoz, szerinte lehet szó enyhe autizmusról, de valószínűleg csak egy érzelmi regresszió állapotában van.
Leírom a tüneteket amik a legjobban aggasztanak: 3 lesz januárban. Nem kommunikál, bár a szókincse nagy (két nyelven 20ig számol, állatok nevét ismeri, fejből-helytelen kiejtéssel- vagy 50 dalt) még sosem mondta nekem, hogy anya vagy az apjának, hogy apa. Senkit nem hív a nevén, bár mindenki nevét tudja. Remekül elvan egyedül órákig is. Nem ad puszit, sokat lábujjhegyezik (bár egyre kevesebbet)Csak vagy három féle ételt eszik, semmi mást és nem tudom szobatisztaságra szoktatni. (konkrétan üvölt és hisztizik minden bilis/wc próbálkozásra.) Nem jön velünk kézen fogva az utcán. Viszont alapvetően anyás, ölelget, velem alszik el stb. Segítsetek, akiknek van tapasztalata, ez lehet enyhe autizmus előjele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!