Egyik barátnőm 7 éves fia aki most megy majd suliba nem tudja tegnap óta megjegyezni hogy mikor született? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Túl sokat várunk tőle?A meséket és a figurák nevét simán tudja!Tudja hogy hol van az Eiffel torony meg ilyenek!De hiába mondom neki hogy december! 1 perc múlva már nem tudja!2009. aug. 19. 10:35
11/12 anonim válasza:
Szerintem meg gáz, hogy elsőbe megy valaki és most kezdik el megtanítani neki a születése dátumát, címét, stb... Anyuék nekem is és a két húgomnak is megtanította már oviban. Akármi baj van, tudjam. 9 évesen mikor autóbalesetünk volt apuval, én mondtam el a mentősnek az otthoni számunkat, mama otthoni számát és anyu mobilját is. Ha ezeket nem tudom, nem tudják értesíteni a családot, mivel bukfenceztünk az autóval és nem találták meg az iratokat. Akármi történhet.
Kedves kérdező! Ezt nem neked szántam, hanem, aki írta, hogy ő még csak most kezdi majd el megtanítani.
Már többen írták, hogy valószínűleg csak nem érdekli. Ebben lehet ám valami. Én pl. a névnapokkal vagyok így. Egyszerűen nem tudom megjegyezni, még a sajátomat sem. :-) Ne aggódj!
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg van ijedve, hogy ,,Jaj Istenem mi lesz majd a suliba?!'', ezért egy kis emlékezetzavara van, de mikor meglátja,hogy nem is olyan nehéz, akkor majd megjegyzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!