Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szükséges gyermekemet a korai...

Szükséges gyermekemet a korai fejlesztőbe vagy tsmt tornára vinni? Mikorra kérjek időpontot?

Figyelt kérdés

22 hónapos lesz 28-án a lányom és nem beszél. Nincs mondata, nem tud mondatot alkotni.

Van jó pár szava, az összes általános, hogy mama, papa stb. kakaó, levél (lellel), fa (vva), házikó (házz), cica (ccc), maci (brumrumbrum) víz (zzóó), kérem (keüee), és ehhez hasonló szavak.

Mindent megért, ebben szerintem nagyon jó! Hozd ide, vedd le, vedd fel, bújj el, keresd meg, hol van az elefálnt stb.

most akkor kiszívjuk az orrodat (egyből megy a porszívó felé).

Tehát az értelmével ninsenek gondjaink, csak nem beszél és kezdek picit aggódni, hogy nem fejlődik jól.

hallottam erről a tmst tornáról, én szívesen csinálnám vele. Mennyi idő míg eljutunk egy ilyen foglalkozáshoz?

Ha most kérnék időpontot, akkor mikorra kapnék? (hónapok?)

2012. nov. 14. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22 hónaposan mnég nicns lemaraadva semmiről. az én kisláyom 2 éves 3 hósan kezdett beszélni. most 4 éves, hallanád miket mond. :))
2012. nov. 21. 22:22
 12/12 A kérdező kommentje:
aranyos vagy köszönöm szépen :)
2012. nov. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!