Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 4,5 éves fiam tiszta zizi,...

4,5 éves fiam tiszta zizi, mintha menne el az esze, mikor lesz ez jobb?

Figyelt kérdés
Van egy majdnem 3 éves öccse. Az ovival egyenesen meghülyült. A férjem szerint felköthetjük a gatyát, mintha nem értene semmit. Boksz, dzsi dzsu, nem csinálom, hadonászás...egész nap ez megy. Mást se teszek mint rendezem, mi mondjon, hogyan hogy ne. Már saját magamtól vagyok rosszul de egyszerűen nem tudom ráhagyni. Mikor lesz jobb, ez a fiúkra jellemző amúgy ebben a korban?

2012. okt. 27. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Az enyém négy éves, nemrég kezdte csak az ovit, de ő is tanult pár dolgot, ám nem vészes.

Hagyni kell,hogy kitombolja valahol magát! Játszótér, focizás, hosszú séták!

2012. okt. 27. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
majd ha megneveled oket
2012. okt. 27. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez nem volt túl komoly válasz. Neked biztosan nincs gyereked vagy egy tutyimutyi ha van is.
2012. okt. 29. 16:04
 4/6 anonim válasza:
Valmelyik 18 évesnek sincs esze. Majd megjön neki is.
2012. okt. 29. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok mozgás, sok alvás, jó napirend és heti egy kényeztetős vacsora volt nálunk a legjobb. A kényeztetős vacsora az volt, hogy a kádon áttett nagy rajztáblára terítettem, ott csemegézett és közben beszélgettünk.(nálunk az öcsi is a kádban volt ilyenkor) Később is még évekig a kádban fürdéskor beszélgettünk , már bevittem a sámlit, mert az egyetlen ülőhely törte a hátsómat...:)

Amúgy a sok magyarázat a fiúkat fárasztja. Tőmondat, nyugalom, kiszámíthatóság is fontos.

Ha bírod idegekkel, fordíts hátat, vagy menj is ki a szobából ha hadonászik. Ha csak a hülyeségre reagálsz, tovább csinálja, hiszen a figyelmedet azzal tudja magára vonni.

Sok sikert!

három fiús anyuka

2012. okt. 30. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg csak ront a helyzeten ha túl sokat rendezem. Elég szigorú vagyok. A pici ehhez tud alkalmazkodni, de a nagy inkább lázad. Ovi nélkül nagyon aranyos a nagy is. Onnét hozta ezt a sok hülyeséget. (Pisi, kaki, hadonászás..)
2012. nov. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!