Az baj hogyha valaki 17 évesen fél egyedül a sötétben?
Nekem is vannak ilyen éjszakáim.Nekem ilyenkor az a jó,ha olvasok valamit...akármi is az,csak kössön le...és 20 perc alatt úgy elálmosodok,hogy másra nem is bírok gondolni,csak hogy aludjak.addig se figyelsz a negatív dolgokra.
Vagy beállítod kikapcsolóra a TV-t...az is teljesen jó(nekem)Próbáld meg Te is!
Én 16 éves vagyok, én is félek sokszor, főleg egy-egy horror után. Érdekes, neked roszabb, hogyha a fal felé fordulok. Én nézem a szobámat, és lassan elalszom. Igen, én is a kutyát akartam javasolni. Nekem labradorom van, anyuék tudják, hogy sokat rettegek éjszaka, ezért megbeszéltük, hogy velem aludhat. Azóta sokkal kevesebbszer vagyok fent, megbízom a kutyámban, hiszen ha van ott bármi is, ő hamarabb észreveszi, és megnyugtat anagy, puha szőrös test, aki ott szuszog mellettem.
A másik poénos dolog, hogy valamelyik fesztiválon vettem egy fölfújhatós, másfél méter magasságú neonzöld UFÓt, akit beállítottam az ágyam mellé. Első reggel halálra rémültem tőle, majd elkezdtem magamon nevetni, és onnantól kezdve nemtudom hogyan, de éjjelente biztonságot nyúgtott. Tudtam, hogy nincs ott semmi, mert "Ufika úgyis észreveszi".
Lehet, hogy hibbant vagyok, de ez van, nekem így jó :)
utolsó ez vicces:D de tökjóó:D
énis néha félek de én akkor kikapcsolósra állítom a tv-t és eltudok aludni :P nekem ez vált be igaz csak 13éves vagyok:D
13/L
csatlakozok a félelemhez :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!