Az baj hogyha valaki 17 évesen fél egyedül a sötétben?
Bajnak baj:S
Szerintem próbáld meg valahogyan megnyugtatni magadat.Vegyél relaxáló fürdőt,igyál nyugtató teát.
Más ötletem nincs:S
B.
A fiamnak, meg nekem is van sókristály lámpánk.
Ő pici korától azzal alszik el.
Szinte egész éjszaka éghet, mert nagyon keveset fogyaszt.
1500 ft, Auchan-ba is lehet kapni.
Megynyugtató, kellemes fénye van, és gyógyító hatású, mert párologtatja magából a sót amikor ég.
öcsém is fél a sötétben, neki is van egy kis fény a szobájában, konnektorba kell dugni és egy szolid kis fényt ad, de az pont elég , mert nincs teljesen sötét.
én meg a viharnál félek, amikor dörög, meg villámlik. 21 éves vagyok, ciki , nem ciki ez van. totál be tudok ijedni.
öcsinek még azt tanácsoltunk, hogy lefekvés előtt kutassa át a szobáját, nézzen be az ágy alá, szekrénybe. ezzel meggyőződik arról, hogy nincs ott senki, szval lehet nyugodtan alucizni.
vagy vegyél egy világítós párnát, az is tökre megnyugtató.
vagy egy plüs , akit lehet szorongatni. 19 éves koromig plüscicával aludtam, most már azért nem , mert a öcsi kutyája megrágcsálta.
Ez egy olyan pszichoszomatikus szitu, amit "józan gondolkodással" és egyéb okos megoldásokkal sajnos nem lehet kezelni , maximum csak egy kicsit enyhíteni, de ez a félelem megmarad.
Ha pedig elnyomod, akkor kijön más formában, megmagyarázhatatlan fájdalmad, egyebek.
Lehet kezelni, viszonylag gyorsan. Nálunk a gyerekem félt, akkor kerestem meg a megoldást. Gyakorlatilag van egy DVD, amin az okok és a megoldás is rajta van. Ha gondolod, megrendelem neked és elküldöm, a DVD 5000.-Ft nem tudom hol laksz így plusz a postaköltség, vagy ha pesti vagy, akkor találkozzunk
menj el kineziológushoz, ő megoldja a problémádat, és nem fogsz félni
sókristály lámpával meg ne aludj, mert az negatív ionokat bocsát a levegőbe azért hogy tisztítsa a levegőt, és ébren tartó hatása is van és ha el is alszol nem tudsz jól aludni, kicsit kérdezz utána HOZZÁÉRTŐKTŐL
amúgy tényleg irány egy megbízható kineziológus
30 éves vagyok és félek a sötétben :S
Van egy kisfiam, ő nem fél, próbálom nem "belenevelni" ezt a baromságot.
Én már így maradok, de remélem ez lesz a legnagyobb problémám az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!