Sityu1 kérdése:
A gyermekem 24 éves nem tanul de dolgozni nem akar pedig képes lenne rá mit tegyek már nem birom eltartani nekem sincs munkám szeretném ha elmenne de nem akar viszont csinálja nekem a számlákat viz villany stb nagyon nehéz igy élnem mit tehetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:58
11/14 anonim 

válasza:

Nekem 1,5 évig volt ' ilyenem'. Levelezőre jártam, az időmből kitelt volna, hogy munkába járjak. Voltam állásinterjún az elején, de nem kaptam munkát vagy azért, mert túlképzett voltam, vagy nem volt gyakorlatom. És egyszer csak azt vettem észre, hogy nincs motivációm, belefáradtam, azt éreztem, hogy egy sz.rdarab vagyok, aki nem kell sehová. Utána már nem is kerestem állást, sulit is majdnem otthagytam, mert féltem a további kudarcoktól. Aztán megismerkedtem a mostani párommal, aki visszaadta az eletkedvem, hozzáköltöztem, önszántamból elmentem dolgozni, mert közösen akarjuk felepiteni a jövőnket . Lehet, hogy a gyermekednek is csak egy megbízható, motiváló társ kell.
12/14 anonim 

válasza:

Attól hogy nem dolgozik még nem biztos hogy nem is akar, talán csak nincs szerencséje. Ebben a korban én se találtam munkát, pedig akartam, mégis megkaptam hogy élősködök, pedig agyilag nem tudták felfogni páran, hogy nincs elég munkahely ebben a szerencsétlen országban, csak mert ők a szocializmusban nevelkedtek és mindig volt munkájuk. Ha ennyire nem tud elhelyezkedni a gyereked, akkor regisztrálja magát munkanélküliként és egyszer talán majd el tud menni közfoglalkoztatottnak, az is több mint a semmi.
13/14 anonim válasza:
Nincs szerencséje? Hagyjuk már a hülyeséget... Nem sírdogálni kell, hanem megvonni tőle mindent (pénz, kaja, netezési lehetőség), csak levegőt vehessen ingyen. Garantáltan, azonnal lesz szerencséje.
14/14 anonim 

válasza:

miattad lett ilyen. edd meg amit főztél. remélem egyszer móresre tanít benneteket, még ha aztán sittre is kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!