Az anyám pszihológushoz akar vitetni, mert nagyon kicsi betűkkel írok. Meg akarom szivatni a pszihológust! Mit tegyek? Bővebben lent!
"egyszerűen a Rorschach-teszt (a "tintapacák") minden képére közöltem, hogy egy részben struktúrált szimmetrikus ingeralakzatot látok"
Neked ebből milyen előnyöd származott?
Jobb lett a napom tőle:)))
Egyébként sem más előnyöm, sem semmiféle hátrányom nem származott belőle, voltaképp a pánikbetegségemet mentem kúráltatni, csak hát a pszichológus szórakoztatott engem, én meg őt... a végén megkaptam a pszichiátertől a kért receptemet, és itt a sztori vége.
Viszont az USA-ban egy jó ideig állítólag előszeretettel alkalmazták ezt a tesztet a bírósági gyakorlatban is, na, ott tényleg lehetett volna jókat alakítani... csak hát pár éve másvalaki meg megunta ezt a gyakorlatot, és interneten széles körben publikálta az ábrákat is, meg a megoldókulcsokat is, végre lehetetlenné téve azt az elmebeteg gyakorlatot, hogy mélylélektani tesztekkel akartak eldönteni mindenféle peres ügyeket.
Nálunk ennél gyakorlatiasabb volt mindigis a pszichológia, nem mélylélektani teszteket használtak, hanem az MMPI és változatai a nagy favorit - még a HR-esek is annak butitott verzióit használják - ha valaki azt tudja profin manipulálni, az elég sokat el tud érni vele.
Előzők, akik itt buzgón oltjátok lefele a Kérdezőt, a kérdésben ez van: "... De én megmondtam neki, hogy nem akarok. Ő meg erőltet..."
Tudtok neki valami érdemi tanácsot adni, hogy hogyan érvényesítse okosan a saját akaratát, vagy csak győzködni a saját tehetetlenségéről és kiszolgáltatott voltáról?
Hogy hogyan érvényesítse saját akaratát?
Pont ezen tud segíteni a pszichológus, ha azt a bizonyos mondatot is elmondja neki.
Kérdezd meg anyukádtól, hogy valójában miért szeretné a pszichológus! A kicsi betűs szöveg egy butaság, más oka kell legyen. Ez már alapja lehet egy kommunikációnak, amikor az érveitek közelednek egymáshoz.
Egyébként tényleg hidegen hagyja a pszichológust, hogy mit produkálsz a hülyébbik oldaladból. Ugyanannyi fizetést kap akkor is, ha együttműködsz és akkor is ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!