Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Vadaskertbe vagy Heim Pálba...

Vadaskertbe vagy Heim Pálba vigyem a lányom autizmus gyanúval?

Figyelt kérdés

A Vadaskertről egész jókat hallottam, de most valaki mondta a Heim Pált is és elbizonytalanodtam... 4 éves gyerekről lenne szó!

Kérlek segítsetek!!

2012. szept. 6. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mi van a heim pálba? én még megmondom őszintén nem hallottam, hogy ez is a szakterületük lenne, megleptél.

vadaskert foglalkozik az autizmussal, vidékről is onnan küldik fel az autizmus gyanúsokat, szerintem vidd oda

2012. szept. 6. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vadaskertbe.
2012. szept. 7. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megosztom tapasztalataimat 5,5 éves, autizmussal diagnosztizált kisfiúnk jelentős eredményekkel alkalmazott terápiáival kapcsolatban, mind szülőként, mind gyógypedagógusként és családkonzulensként. elérhetőségem: hapamada@yahoo.es
2012. szept. 7. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vadaskert,vagy a Delej utcai Autizmus központ.

Nekünk a Vadaskertben nem tudtak segíteni,most az autizmus központnál vizsgálják.

2012. szept. 7. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Egyértelműen Vadaskert! Nekünk onnan lett diagnózisunk, igaz, elsőre még nem, mert 3,5 évesen még alig volt tünet (akkor azt mondták, ha romlik, menjünk vissza), de 5,5 évesen már egyértelműen diagnosztizálható volt.
2012. szept. 7. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:

szia

leírnád, hogy mennyi idős és mi alapján gondolod , hogy gyanús? köszönöm

2012. szept. 8. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
vadaskert!
2012. szept. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!