Elalvás előtti sírás?

Figyelt kérdés
fel kel, sírdogálva, tisztába teszem, cicre rakom, és ahogy bealszik egy jó 10 perc szopi után le akarom rakni, de mint a hímes tojást, felébred és torkaszakadtából sír, ordít, remegő szájjal. Mit tegyek? mik váltak be nektek? borzasztó, hogy ha ott hagyom hogy hagy sirjon amit sokan tanácsolnak, van hogy egy fél órát-órát sírna. Mostmár ha felveszem az se mindig segít (1 hónapos anyatejes baba) ja és a hasa ilyenkor nem kemény úgy érzem, nem a hasa miatt sír, szájpenésze nincs amiatt sem sírhat, viszont valamikor egy ilyen hiszti mintha elvágták volna véget ér és magától bealszik :-S

#sírás #elalvás előtti sírás
2012. aug. 20. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónaposan még sok a szopizási igénye(nem feltétlenül a táplálék miatt,hanem az inger miatt). A cumit elfogadja?
2012. aug. 20. 10:22
 2/6 Disi ***** válasza:
100%
Anyukám azt mondogatta ilyenkor, hogy van hogy szúr az ágy :)))) Persze ez csak vicc. Én sosem hagytam sírni, főleg nem egy 1 hós pici babát. Nem értem miért kellene már ilyenkor nevelni egy ilyen kis apróságot, még azt sem tudja hol van szegény. Pár hetes korában volt eg yolyan hajnalunk, mikor 3 órán keresztül sírt az én kislányom is. Ugyanez amit leírtál. Sírt, ivettük, kajcsi, visszatettük. Sírt tovább, kivettük, peluscsere, visszaraktuk. sírt tovább kivettük, próbáltuk büfiztetni, visszatettük. 3 óra elmúltával már apa is azt mondta vegyük magunk közé. és csodák csodájára varázsütésre elaludt. Hát szegénykémnek csak ránk volt szüksége, de mi a sok "okos" tanács hatására mindig visszatettük az ágyába, mert elkapatjuk :S. 13 hós elmúlt már és csak a saját ágyában hajlandó elaludni. Úgyhogy nem lett "elrontva".
2012. aug. 20. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miután elaludt a cicin, várj olyan 10 percet, vagy akár még többet, ennyi idő alatt bealszik olyan mélyen, hogy le tudod rakni. Még kényelmesebb megoldás, hogy ha a nagyágyon szoptatod, akkor, ha elaludt, felkelhetsz mellőle, és egy idő után beteszed a kiságyba, nem fog felébredni.

Egy hónapos. Még nem hisztizik. A hiszti az, amikor a 2 éves üvölti magából kikelve, hogy "Még egy videóóóóóót!!!!!". Az a baja, hogy aludni akar, de nem tud, és Anya melege hiányzik neki. Ilyenkor még csak egy dolgot tehetsz, hogy segítesz neki. Ne hagyd, hogy behergelje magát, mert akkor utána tényleg nagyon nehéz megnyugtatni.

Nekem két gyerekem van. Az elsővel mi is eljátszottuk, amit ti, nem tudtuk, miért sír, hát hagytuk, egyre jobban kikelt magából, rettenetes volt hallgatni. A másodiknak már az első jelzésére reagálunk, és talán az alapból nyugisabb természete is teszi, de hihetetlen nyugis baba, nagyon keveset sír. Nekem meg még egyben van az idegrendszerem, ami szintén előny. :)

2012. aug. 21. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
a cumit elfogadja, sőt néha abba alszik bele, de ha nagyon nyűgi akkor azt is kiköpi, sőt van amikor be sem veszi :-S ma hajnalban éjfélkor kelt fel evett rá fél órára szinte sírás nélkül bealudt, utána 3kor kelt fel szintén zenész, de amikor 6 kor felkelt most negyed 9kor aludt csak el keserves sírás mellett, de szerintem már kifáradt. Bármit tettem nem volt jó, fel vettem leraktam, oldalt, hanyatt hasamon ölemben, tornáztattam is hátha a pocija fáj de semmi aztán meg hirtelen elaluldt, most egy pár perce kelt csak fel egy puki erejéig :) de már alszik is tovább. nem értem :(
2012. aug. 21. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a kisfiunk csinálta ezt a 3. napon, és totál kivoltam. Felhívtuk a kórházat és azt mondták éhes. De már annyira mérges volt a baba, hogy az üvegből sem tudta rendesen inni, de próbálkoznunk kellett és újrapróbálni.

Lehet, hogy éhes marad, ha tuti nem hasfájós.

Én ezután fejtem, így tudtam mikor mennyit eszik, így egy dolog kizárva, ha sírt volna, de onnantól nyugis volt.

A kislányunk viszont egyszerűen úgy altatta el magát, hogy ordított néhány percet, aztán (érdekes módon nem halkult) hirtelen mint akit kikapcsoltak elaludt.

Ő aztán volt az aki sokszor felkelt, hol cumiért, hol fordításért, pisi stb.. de vissza is aludt. Igazából az esti első elalváskor csinálta ezt és néha máskor.

Ekkor már nyugodtabban vettem, mert közben rájöttem, minden gyerek más, és kicsit hagyni is lehet sírni. Nála is épp mire kezdtük volna ringatni akkor hagyta abba hirtelen.

A kisfiunknak amúgy később mikor kezdett állni kezdődött az elalvás előtti sírás, mert már nyugtalanabb volt, mert tudott állni úton lett volna mindig. Ekkor őt viszont nem hagyhattuk magára. Ill. mi nem tudtuk. 3 napig hagytuk sírni fél órát 45 percet, de semmit nem halkult, és csurom víz, izzadtság lett, inkább innentől ott maradtunk vele míg elaludt.

Sok türelmet hogy kifiguráljátok nála mi válik be !

2012. szept. 2. 23:23
 6/6 A kérdező kommentje:

hát ez az már rájöttem én is h rengeteg türelem kell hozzá:) de melyik babához nem ?? :)))

köszi neked is

2012. szept. 3. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!