Elalvás előtti sírás?
Miután elaludt a cicin, várj olyan 10 percet, vagy akár még többet, ennyi idő alatt bealszik olyan mélyen, hogy le tudod rakni. Még kényelmesebb megoldás, hogy ha a nagyágyon szoptatod, akkor, ha elaludt, felkelhetsz mellőle, és egy idő után beteszed a kiságyba, nem fog felébredni.
Egy hónapos. Még nem hisztizik. A hiszti az, amikor a 2 éves üvölti magából kikelve, hogy "Még egy videóóóóóót!!!!!". Az a baja, hogy aludni akar, de nem tud, és Anya melege hiányzik neki. Ilyenkor még csak egy dolgot tehetsz, hogy segítesz neki. Ne hagyd, hogy behergelje magát, mert akkor utána tényleg nagyon nehéz megnyugtatni.
Nekem két gyerekem van. Az elsővel mi is eljátszottuk, amit ti, nem tudtuk, miért sír, hát hagytuk, egyre jobban kikelt magából, rettenetes volt hallgatni. A másodiknak már az első jelzésére reagálunk, és talán az alapból nyugisabb természete is teszi, de hihetetlen nyugis baba, nagyon keveset sír. Nekem meg még egyben van az idegrendszerem, ami szintén előny. :)
Nálunk a kisfiunk csinálta ezt a 3. napon, és totál kivoltam. Felhívtuk a kórházat és azt mondták éhes. De már annyira mérges volt a baba, hogy az üvegből sem tudta rendesen inni, de próbálkoznunk kellett és újrapróbálni.
Lehet, hogy éhes marad, ha tuti nem hasfájós.
Én ezután fejtem, így tudtam mikor mennyit eszik, így egy dolog kizárva, ha sírt volna, de onnantól nyugis volt.
A kislányunk viszont egyszerűen úgy altatta el magát, hogy ordított néhány percet, aztán (érdekes módon nem halkult) hirtelen mint akit kikapcsoltak elaludt.
Ő aztán volt az aki sokszor felkelt, hol cumiért, hol fordításért, pisi stb.. de vissza is aludt. Igazából az esti első elalváskor csinálta ezt és néha máskor.
Ekkor már nyugodtabban vettem, mert közben rájöttem, minden gyerek más, és kicsit hagyni is lehet sírni. Nála is épp mire kezdtük volna ringatni akkor hagyta abba hirtelen.
A kisfiunknak amúgy később mikor kezdett állni kezdődött az elalvás előtti sírás, mert már nyugtalanabb volt, mert tudott állni úton lett volna mindig. Ekkor őt viszont nem hagyhattuk magára. Ill. mi nem tudtuk. 3 napig hagytuk sírni fél órát 45 percet, de semmit nem halkult, és csurom víz, izzadtság lett, inkább innentől ott maradtunk vele míg elaludt.
Sok türelmet hogy kifiguráljátok nála mi válik be !
hát ez az már rájöttem én is h rengeteg türelem kell hozzá:) de melyik babához nem ?? :)))
köszi neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!