Lehetséges hogy a lányom amarosan eldobja magától a cumisüveget?
Azt elfelejtettem elmonndani hogy a kislányom corpus callosum hiánnyal született ami miatt sok mindenben le volt maradva és le is van maradva.hordom fejlesztésre is késön ült fel magától késön kzdett el hasra fordulni és késön kezdett el mászni késön is állt fel és 1 éves kora után kezdett el menni is.Na meg most ö abba a korszakban van hogy az van amit ö akar mikor kiszoktattam konyhába szépen evett ott egy ideig rájött a dacolás megmakacsolta magát és nem akart ott enni igy bele kényszeritettem a babakocsiba és csak a tv elött elterelve tudtam megetetni öt.Eltelt kb 3 hónap és megunta a babakocsit megvoltam ilyedve hogy nem fogom tudni megetetni.De szerencsére ismét önszántából hajlandó volt kiülni.Az ivással meg az a bibi hogy anno acumiját is önszántából tette le egy ideig még éjszakánként kérte aztán pedig egyik napról másikra nem kellett neki és már kb 4 hónapja nem cumizik igy vagyunk a cumisüveggel is egy darabig elfogadta a cumisüveget most meg ha meglátja egyszerüen nem kell neki.Mivel nagyon makacs öt nehezebb megtanitani a kezébe adnám a kanalat eldobná vagy hisztit vágna le.igy öt nehezebb megtanitani enni probálom neki magyarázni hogy muszálj lesz megtaulnia egyedül enni mert az oviba nem fogják.És mivel megértette mit mondok neki kiröhögött
szóval igen makacs a pelenkát se akarja hogy ráadjam játszik hogy ne tudjam ráadni a bilire bezzeg nem akar ráülni pedig az is itt van hogy megszokja hogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!