Egy élete végéig beteg gyerekem van. Miért nem kapunk semmit?! Még csak tartósbetegnek sem veszik! Voltatok már ilyen helyzetben? Tanács?
Sajnos igaz! Egy ritkarohamos epilepsziás nem tartós beteg a szabályalkotók szerint. De egyszer látna egy rohamot az, aki ezt a szabályt megalkotta!
De köszi a véleményeket! :)
ez azért érdekes, mert nekem van egy barátnőm, aki még kicsi korában egyszer befulladt, asztmás tünete volt.. akkor felírtak neki vmi gyógyszert, azóta a gyógyszert sem szedte, és kutya baja nem volt.. de ennek ellenére TARTÓS BETEG.... és ez szerintem tök igazságtalan, mert ezaz, hogy aki nem szorul rá az megkapja, akinek meg kellene az nem :( nem tudom hogy ez hogy lehetséges:S
19/L
Igen,az asztmások tartós betegnek számítanak. És mégegyszer elmondom,hogy én nem sajnálom azoktól akik rászorulnak,mert nagyon sok betegség van ami súlyos,de,hogy lehet az,hogy ez a betegség nem számít annak?!
Az állandó aggódás,a félálomban töltött éjszakák,a gyerek széltől is óvása(mert ha lázas lesz,akkor is rohama lehet),nem gondolta át ezt aki a törvényt hozta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!