Van egy 11 éves lányom, folyton babázik stb. nem érdeklik őt az olyan dolgok, . Viszont nmár fejlődik a mellbimbója és van szőr a honalja, láttam furdésnél. MIkor mondjam el neki ezeket:sex, mezi? NEmakarom hogy megijedjen az elsőnél. Mit tegyek?
Beszélj vele természetesen, kedvesen. Ha te nem görcsölsz, ő sem fog.
Tanulságként az én eseteim:
-Első menzesz
Egy délután észrevettem hogy véres a bugyim. Szóltam anyának, hogy kérek egy betétet, mert megjött. Anya adott egy betétet, megmondta, hogy kell használni. Nem ijedtem meg. 1 év múlva jött a tampon. Anya adott egy kis magyarázatot. Nem volt gond, vidáman mentem úszni a legjobb barátnőmmel. Happy End.
-Első szőrtelenítés
Szóltam anyának, hogy szeretném kipróbálni. Anya vett nekem szőrtelenítőt. Kipirosodtam. Anya vett nekem érzékeny bőrre való szőrtelenítőt. Nem lett bajom. Azóta anya annyit mondott, hogy azt csinálok magammal, amit akarok, de viseljem a következményeit, és ha nagyon nagy a baj, szóljak. Ez jó taktika volt. :) Nem volt még semmi bajom, de azért a gyantát csak engedély után kezdtem el.
-Első melltartó
Kaptam pár szivacstalant. 1 évig hordtam, de egyszer átlátszott, azok után nem voltam hajlandó, csak szivacsosat hordani. Anya vett nekem pár nagyon szép szivacsos darabot. Azóta hordom, nincs is bajom.
Remélem, segített a példa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!