Hogy lehetnek ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Kis öcsém autista és viselkedési zavara van. Mindjárt 8 éves. Nem tud beszélni és el van az ő kis világában. Ha a buszon utazunk és tetszik neki valami akkor főn hangon sikítozik és ezt mindenki hallja és állandóan hátra fordulnak és nézik a gyereket. Tegnap meg voltunk bevásárolni és biztonsági őr nő volt a boltba apum fizetett én pedig pakoltam el amit vettünk. A biztonsági őrnek van egy kis kártya a nyakába és öcsém meg hozzá ért mert érdekelte és véletlen a melléhez nyúlt a nő meg apummal elkezdett ordibálni hogy ha még egyszer hozzá nyúl a gyerek akkor fel fogja jelenteni hiába mondtuk hogy mi a helyzet de ő csak mondta a magáét. Nem tudom hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek meg múltkor egy öreg néni rám ordibált hogy vigyem el psziológushoz. Ha valakinek van problémás gyereke akkor ti hogy próbáljátok kezelni.2012. jún. 29. 22:30
11/11 anonim válasza:
Röhejes. nem veszi észre hogy szegény gyerek autista. A volt osztálytársam öccse is az, de nincs mit tenni ellene. d azért sok.szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!