Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A gyerekneveléshez tényleg...

A gyerekneveléshez tényleg ezek kellenek: kötélidegzet, rengeteg idő és pénz?

Figyelt kérdés

Vagy szerintetek (akik 2 vagy több gyermeket nevelnek) mi az ami a fentiekből igaz?

Tényleg sohasem szabad a gyerek fenekére vagy kezére csapni? (mert ezt írják sokan)

2012. jún. 23. 09:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
A 4 fiu igen nagyon jól elvan egymással :) 13 a legnagyobb, 8 a legkisebb. Kötélideg persze hogy kell, hiszen a piciket tanitani kell, nevelgetni, játszani velük stb. Most meg, a suli ... tanulni, unszolni őket , ez persze nálunk is megvan, de nem adnám őket semmiért. Spec nem emlékszek arra mikor volt nálunk utoljára balhé köztük .
2012. jún. 23. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a három tényező nagyon jó lenne együtt a gyerekneveléshez. Én 2-t nevelek, de egyedül az idő, amiből ha nem is rengeteg, de azért több van, mint az átlagnak. Igyekszem sokat velük lenni. A kötélidegzettel nekem van némi gondom: egyrészt nekem sajnos nem adatott meg, másrészt a gyerekek szeretik a határokat feszegetni. Namost, ha bármeddig elmehet otthon, akkor a közösségben abból nagy baja lesz, mert ott viszont szabályok vannak. Szóval meg kell tanítani őket alkalmazkodni. Ez néha kiabálás, rácsapás, büntetés árán sikerül, de hosszú távon megéri. Ne értsetek félre, nem gondolom, hogy ütni kell a gyereket, de bizony nem mind kisangyal, van amelyik kifejezetten erőszakos, akaratos.

A pénz...nekem arra kéne, hogy több időnk legyen együtt, mint teljes család, elvihessem őket autóval sokfelé, fizethessem a különóráikat. Ezt se se kiképzésnek felfogni, van egy csomó olyan foglalkozás, amiért soha nem adnék pénzt.:)

2012. jún. 23. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb végtelen türelem, és hatalmas mennyiségű, soha el nem múló feltétel nélküli szeretet!!!
2012. jún. 24. 06:39
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Átfutottam a válaszokat és a szeretet sehol nem volt leírva... Kivéve az utolsó hozzászólásban. Ez elég szomorú...:(

Szeretet nélkül hiába van pénzed, türelmed és időd, semmit nem ér.

2012. jún. 24. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:

szeretet, hatarozottsag, es KOVETKEZETESSEG

penz az ne legyen rengeteg, de legyen mindig épp elég

ido a gyerekekre mindig kell hogy legyen, es magadra is

en sose csaptam a fenekere a gyerekeknek, meg a hangom sem emeltem fel, viszont piszkosul turelmes, zenkozeli allapotba tudok jutni neha :D

neha nehez, igen, de a vilagon a legcsodalatosabb dolog a ferjemen kivul a ket gyermekem

2012. jún. 25. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Mindenki úgy gondolta, hogy a szeretet alapfeltétel, a kiinduló pont, s azután következnek még más dolgok is:)
2012. jún. 25. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez pontosan igy van de leginkább idegzet!!!

Nekem 4 éves a kisfiam de sokszor legszívesebbn agyonütném olyan rossz ,és hiába szólok rá szépen ,marhára nem érdekli!!

Jövő hónapban megszületik a lányzonk hát nem tom mi lesz!!üdv

2012. jún. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!