Hogyan probálkozzak játékosan ráültet egy 2 és fél éves gyereket aki nehezen ül rá a bilire?
van kismotorja?
tetszenek neki a matricák?.
én így csináltam próbáltam motiválni..
mondtam neki hogy kap egy szép hercegnős matricát ( neki ez tetszik) és mondtam ha ráül a bilire legalább és pisil akkor ragasztunk a motorjára 1-et, és innen tovább annyit amennyiszer ráül, esetleg belepisil..
összesen 4 matricát gyűjtött ,tovább nem izgatta
de 2 hét alatt szobatiszta IS LETT..
sokat ültetgettem figyeltem ahogy nyúlt a bugyijához ültettem rá, odaültem elé és grimaszokat vágtam és kérdeztem hogy hol a pisi?.. ez tetszett neki és amikor belecsorgott együtt tapsikoltunk néha-néha kapott egy nyalókát érte, és együtt borítottuk ki a wcébe..
vagy esetleg vegyél neki zenélő bilit, vagy amilyen tetszik neki
nekünk ilyen bilink van :
pontosan ez a fajta, szereti, de viszont én csak bilizésre engedem használni mert ez ilyen székes fajta és nem akarom hogy azt higgye ráülhet és játszhat rajta, de ti még az elején vagytok, lehet tetszene neki ilyenkor mindent meg kell tenni az ügy érdekében.
viszont egy dolog van ami fontos.
ha egyszer levetted a pelenkát többet ne add rá esetleg csak estére, éjszakára..de nappal csak bugyi legyen rajta, különben bezavarod, nem baj ha bepisil, hagyd rajta érezze hogy hideg pisis bugyi, csúnya nem szabad,.-.
egy idő után ráérez, itt a nyár, lehet bugyiba, pucéron, lakásban ilyenkor hamarabb leszoknak a gyerkőcök.
a te kislányod nagyobb pár hónappal jobban meg is érti biztos mint az én lányom ő kisebb, nem mintha buta lenne hiszen pár hét alatt szobatiszta lett, bár nálunk a kakival vannak gondok, de megoldom..
szóval csak hajrá
2 éves kislány és 20 hetes pocaklakó anyukája.
Próbáld nagy wc-re szűkítővel. Kislányom max. 5x ült bilin, nem használjuk. Viszont imádja a wc után lecsukni a tetőt, és felmászni rá, hogy ő húzhassa le.
Mondjuk én amúgy sem vagyok híve a bilinek, de a wc nekünk nagyon könnyen ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!