Van akinek az autista kisfia, kislánya egy kineziológusi kezelés után elkezdett beszélni? Beszédindítás, autista gyermekeknél---kineziológussal.
anyum kineziológus, én ajánlani tudom, hogy próbáljátok meg! Autista gyermekkel még nem foglalkozott, úgyhogy erre nem tudok példát írni.
Remélem sikerülni fog a kezelés!
Szia!
Hasonlo cipöben járunk,és nagyon kiváncsi lennék rá,h milyen eredményt fog elérni nálatok.Leirod majd?Ne haragudj,h nem a kérdésedre válaszoltam.
szia, bocs, hogy én se a kérdésre válaszolok...tsmt- egyéb alapozó vagy szenzoros terápiát már próbáltatok?
vagy a craniosacralis terápiát?
Szia! Nekem 3 éves a gyermekem, pervazív fejlődési zavar a mi diagnózisunk is:( Ő sem beszél, csak a saját nyelvén, pár szó van amit mondd. Most kezdjük majd a Tsmt tornát, meg korai fejlesztésre jár. Nagyon sokat fejlődött, csak épp a beszéd az ami szinte ugyanott tart, az nem fejlődik.
Remélem hamarosan ez megváltozik? És mik azok a tünetek, ami autizmusra ad okot nálatok? Meg miért kell most másik diagnózis nektek?
Üdv nektek
az egyik tsmt-s válaszoló vagyok. Minden autista más, így a fejlesztésük is különbözhet. Az én lányomnak is pervazív blabla van a pairján, de azt a pszichiáter nagyon hangsúlyozta, hogy igazából tuti autista. Mi decemberben megyünk kontrollra.
Próbáltátok már a P:E:C:S:-et? Mi most fogjuk nyáron bevezetni, éegalábbis a flyamatábrás variációt, de lehet, hogy a beszédbeindításban használna nektek az alapozás. Vadaskert alapítványnál (ingyen) és az aosznál is tanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!