Voltatok már kineziológusnál autista gyermekkel? Nem tud beszélni a kisfiam,5 éves. Mik a tapasztalatok?
én fiam "csak" gyanús, és nincs ilyen téren tapasztalatom.
mi TSMT tornára és fejlesztésre jártunk, pár hét múlva mondatokban beszélt.
barátnőm kisfiam oxigénhiányosan született, ők járnak havonta kineziológushoz, tulajdonképpen csak megmondja, hogy milyen vitamin hiányai vannak, bár ezeket a vérvétel nem támasztja alá, de ha hiszel benne akkor próbáljátok ki, veszteni valótok nincs
mi havonta járunk kineziológushoz. azaz, jobban mondva én, és rajtam keresztül teszteli az 5 éves kisfiúknak szükséges fizikai és lelki dolgokat. nagyon nagy segítség számunkra, mert a kisfiúnk még nem beszél. akár a vitamin szükségleteit, akár a terápiás lehetőségeit, akár a lelki folyamatait, amit nem tud elmondani, ki tudják tesztelni. mi a vérvételi eredmények alapján,valamint a fejlődésében és a gyermeknevelési kérdésekben elért eredmények alapján igazolva látjuk a kineziológiai tesztelést.
elérhetőségem: hapamada@yahoo.es
első vagyok. a halolaj kapszulát próbáltátok?
egy anyuka mesélte, hogy a védőnő adott nekik, hogy szedje be a kislánya, és pár nap után elkezdett iszonyatosan fejlődni. ő kislánya sem beszélt 4 évesen és lehet ettől, ki tudja, de beindult. ma már nagylány, 2 problémájuk van "csak", a dühkitörések és nem sikerül a szobatisztaság, de a kapszulát még mindig szedik :)
nekünk még a zene terápiát írták elő, de mivel gyanúnk van, ezért oda még nem jutottunk el, lehet az is segíthet.
nem vagyok érintett a témában, csak nemrég láttam egy dokumentumfilmet egy autista kisfiúról, (nem magyar) és a Son-rise program nagyon sokat segített nekik, a gyerek teljesen kicserélődött
nem tudom hogy nálunk is elérhető e, nézz utána a neten
Nekem 6 éves nembeszélő és nem szobatiszta autikisfiam van. 2 év korai fejlesztés, 3 év programszerű TSMT (ahogy a nagykönyvben meg van írva). 2 éves korától Eskimo Kids halolaj naponta.
És igen jártunk kb. 6 hónapig kineziológusnál is,már mint mi szülők és a testvérei, hogy majd rajtunk keresztül oldja a kicsit.
2 éve integráltan óvodába jár gyógyped. asszisztenssel, és heti több fejlesztést kap.
És még mindíg nem beszél ! :-( Pedig tud! Néha kristálytisztán kibuknak belőle szavak. Sajna még nem jött rá, hogy a beszéd mire való :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!