Félelem az értelmi fogyatékosoktól?
Figyelt kérdés
Tudom hogy szörnyen gyarló ember vagyok,de megijesztenek az értelmi fogyatékos emberek,gyerekek. Ma a buszon is egy előttem ülő 12 éves forma gyerek egyfolytában mozgatta a fejét,kalimpált,rángatózott,és artikulálatlan hangokat adott ki és én féltem. Féltem,mert nem kiszámítható hogy mit cselekszik és nem értem. Csak én vagyok ilyen selejtes?2012. máj. 22. 15:28
21/22 anonim válasza:
Szerintem az összes értelmi fogyatékostól félni kell, kiszámíthatatlanok, én például el is költöztem egy iskola mellől mert értelmi fogyatékosok vannak ott. Egyszerűen utálom őket.
22/22 anonim válasza:
Tudjátok bármikor ti vagy gyereketek vagy a legszeretettebb ember értelmi fogyatékos lehet. Egy baleset egy epilepsziás betegség vagy más betegség az agy működésének befolyásolója lehet. Majd akkor gondoljatok vissza mind arra amit itt válaszoltatok. Bár senkinek nem kívánom. Ök is emberek anya szülte és szereti. ÖK IS EMBEREK. Felhoztok gyilkossági példát fogyatékos követett el. Megnyugtatlak %-ban kevesebb fogyatékos ember öl mint szerintetek normális ember. Bár akkor kiirhatnánk félek az alkoholista, narkos, skrizofén, depresziós, kisebbség, szines börű Szerintem ez a kérdés eléggé súrolja a diszkrimináció határát hát még egyes válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!