Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Valami baj van vele? Vagy...

Valami baj van vele? Vagy csak dac korszak?

Figyelt kérdés
Lányom 2,5 éves. fél éve új lakásba költöztünk, de a mai napig emlegeti, hogy ez nem a mi házunk ahol lakunk. ráadásul egy hónapja kistesója szültett. Ráadásul 33. hetesen minden előjel nélkül megindult a szülés. még vissza tudták tartani de már nem engedtek haza. 1 hónapot kórházban töltöttem és csak babával együtt engedtek haza. nagyon megviselte lányomat ez a sok új dolog az életében. szeptembertől ovis is lesz. a gond az, hogy mióta hazajöttünk a kórházból nem tudom fegyelmezni. hisztizik pedig eddig jól tudtam kezelni. illetve a másik gond vele hogy éjszakánként felsír és nem lehet megnyugtatni. ordít és mindefélét mond se füle se farka,. olyan mintha álmában beszélne. és sír. ha odamegyek hozzá annál rosszabb sokkal később nyugszik meg mint, mikor nem megyek oda. és ez minden este így van. mitől lehet ez? így dolgozza fel az új dolgokat? vége lesz egyszer vagy segítségre szorul? mit tehetek én érte?
2012. ápr. 24. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Megviselte ez a sok változás,a távolléted.

El kell magyaráznod neki,hogy anya mindig mindenben támogat és nagyon szeret és soha nem marad egyedül,az csak egy kivételes alkalom volt.Fél,hogy elhagyod,megingott a bizalma.Szeretetre van szüksége,megértésre.Most a szigor nem jó.Amikor hisztizik fogod,beviszed a fürdőbe,lemosod a pici arcát,valószínűleg megnyugszik.Aztán felemeled és megnyugtatod,hogy nincs semmi baj,ez éjszakára is vonatkozik.Vigyázz,mert az sem jó,ha nagyon szabadon engeded,ha rosszat csinál azért kapjon enyhe büntetést.Sokat segítene,ha egyszer-kétszer elmennétek valahova kettesben pl.játszóház,játszótér...

2012. ápr. 24. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos sok volt neki, ez a rengetek változás, de kicsi korban, szerintem, ezt könnyebben lehet korrigálni, mintha idősebb lenne. Az új helyet meg fogja szokni. Meg a tesót is, biztos. Próbálj vele több időt tölteni, a pár hetes baba, még nem igényel annyi odafigyelést, mint ő...:)
2012. ápr. 25. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Pavor szindróma. Olvass utána.
2012. ápr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!