2 éves kislányod, aki NEM SZERET BABÁZNI, mivel játszik? Mi köti le?
Köszönöm! :)
Az én lányom nem tud motorozni:(
A babák nem érdeklik,építőkockázni csak akkor ha én csinálom,de az is csak 2 percig...és rombol:(
A kis barátjánál elvan a kisautókkal,de vettem itthonra itt már nem akkora sláger:(
Egész nap csak vinnyog meg nyűglődik:(((((((((
Ki vagyok borulva!!!Már a fejem tetejére is állhatok,nem jó semmi:(
Csak ha az utcán kóborgunk,de szakadó esőben,szélben nem annyira jó:(((
A mesék sem kötik le??? Tudom sokan lehurrognak de ha már végképp nem tud mit csinálni meséket nézetek vele a neten. Ezzel van hogy 1órát is elvan,ha a kedvencei mennek. Vagy videó klipeket néz,imádja!
Ő tud motorozni,de nem igazán szeret,1héten jó ha 3x kivisszük akkor is max 15percet megy vele! Most a nagy sláger nála a mágnestábla. Ezt kapott húsvétra.
Utolsó voltam.
Szia!
De sajnos a TV a minden,a férjem rossz szokása,hogy állandóan megy TV.És imádja a meséket!Más nem is érdekli!!!!:(
A férjem sokat itthon van,így a gyerek sincs már TV nélkül,úgy megszokta!
Pónik minden létező mennyiségben, a plüssállatok, és a dínók. Már négy éves, le se tojja a babákat, konyhát, stb.
A szerepjáték kizárólag pónikkal, dínókkal és plüssel megy:)
A pónizás az Én kicsi pónim DVD-k miatt van, a plüss az ugye jön magától, mert puha, a dínóőrület pedig a Jégkorszak 3 megtekintése (napi 3-4-szer) óta. Ja, és a Dinoszaurusz c. Disney mese óta.
Köszi :(
sajnos csak 2 percig érdekli:(
mindig menne :((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!