Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 éves kislányod, aki NEM...

2 éves kislányod, aki NEM SZERET BABÁZNI, mivel játszik? Mi köti le?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 19:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azon ne lepődj meg hogy még nem szeret babázni.Csak 3 év körül jelennek meg a szerepjátékok a gyerekeknél.Az én lányom már 3 éves babázik már de csak pár percig.2 éves korában:motorozott ,hintázott,könyveket néztünk,építettünk,forma berakóztunk ilyen unisex játékokat játszottunk.
2012. ápr. 20. 19:47
 2/19 anonim ***** válasza:
Két évesen leginkább a kirakó volt a sláger, de a babakonyha is ment egy pár hétig. Imádott mesét is olvastatni. No meg gyurmázni. Már elmúlt 3,5, de még most se nagyon babázik.
2012. ápr. 20. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Unokahugom ennyi idős, a legot és az autókat imádja.
2012. ápr. 20. 20:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Rajzol(firkál),forma bedobozik,építőkockázik,labdázik,pakol,rámol,mászik mindenhová,ugrál. Könyveket és újságokat nézeget,hűtőmágneseket pakolja. A babáit meg összefirkálta!
2012. ápr. 20. 22:29
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Az én lányom nem tud motorozni:(

A babák nem érdeklik,építőkockázni csak akkor ha én csinálom,de az is csak 2 percig...és rombol:(

A kis barátjánál elvan a kisautókkal,de vettem itthonra itt már nem akkora sláger:(

Egész nap csak vinnyog meg nyűglődik:(((((((((

Ki vagyok borulva!!!Már a fejem tetejére is állhatok,nem jó semmi:(

Csak ha az utcán kóborgunk,de szakadó esőben,szélben nem annyira jó:(((

2012. ápr. 21. 08:42
 6/19 anonim ***** válasza:

A mesék sem kötik le??? Tudom sokan lehurrognak de ha már végképp nem tud mit csinálni meséket nézetek vele a neten. Ezzel van hogy 1órát is elvan,ha a kedvencei mennek. Vagy videó klipeket néz,imádja!

Ő tud motorozni,de nem igazán szeret,1héten jó ha 3x kivisszük akkor is max 15percet megy vele! Most a nagy sláger nála a mágnestábla. Ezt kapott húsvétra.

Utolsó voltam.

2012. ápr. 21. 11:25
 7/19 A kérdező kommentje:

Szia!

De sajnos a TV a minden,a férjem rossz szokása,hogy állandóan megy TV.És imádja a meséket!Más nem is érdekli!!!!:(

A férjem sokat itthon van,így a gyerek sincs már TV nélkül,úgy megszokta!

2012. ápr. 21. 13:48
 8/19 anonim ***** válasza:

Pónik minden létező mennyiségben, a plüssállatok, és a dínók. Már négy éves, le se tojja a babákat, konyhát, stb.

A szerepjáték kizárólag pónikkal, dínókkal és plüssel megy:)

A pónizás az Én kicsi pónim DVD-k miatt van, a plüss az ugye jön magától, mert puha, a dínóőrület pedig a Jégkorszak 3 megtekintése (napi 3-4-szer) óta. Ja, és a Dinoszaurusz c. Disney mese óta.

2012. ápr. 21. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Le ülsz vele játszani és az sem érdekli?Próbáljatok meg festeni,gyurmázni,persze csak az ő kis pacsmagoló szintjén.Két éves korában színes technika lapból tépkedtem neki apró papír fecniket,azt ragasztgatta rá a papírra.Lehet 9-12 db-os puzzlet is kapni az is tök jó.
2012. ápr. 21. 14:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi :(

sajnos csak 2 percig érdekli:(

mindig menne :((((((((

2012. ápr. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!