Hogy hív téged a kisfiad/kislányod?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam és anya-nyanyának hív,magától találta ki:)2012. márc. 18. 15:49
1/11 anonim válasza:
Anya, anyuci, vagy a keresztnevemen szólít
2/11 anonim válasza:
Egy jó ideig nyanya voltam, aztán anya, most pedig, hogy többször hallotta a férjemtől, aki úgy hív, hogy cuni vagy cunó, a fiam is cunónak hív néha, de általában anyának.:)
3/11 anonim válasza:
2,5 éves a kisfiam, és anyának szokott hívni, néha anyucinak. Ha az apjától hallja a keresztnevem, akkor azt is szokta mondani, hogy Szívi. :)
4/11 anonim válasza:
2 éves a kislányom és anyának hív
ha nyűgös és hisztizik pedig aaaaaaaaaanya :)
6/11 anonim válasza:
Ugyan az mint a 4-esnél. Szintén 2éves a kislányom.
7/11 anonim válasza:
"Nyunyó"-nak :-)
Nem tudom, honnan szedte, 14 hónapos.
8/11 anonim válasza:
A fiam apának hív. 2 éves, de vagy 10 szót mond összesen. Az apja is meg én is apa vagyunk. Ezt könnyebb kimondani, a lányom is így kezdte. Csak tudjam eldönteni kit hív.
9/11 anonim válasza:
Ja, és a férjem mindig mondja, hogy itt a férfiak nagy átverése/tévedése:
-Hurrá, a gyerek első szava az volt, hogy apa!
Ez igaz, csak éppen anyára gondolt közben.
10/11 anonim válasza:
Anya, a-nyanya. :)14 hónapos fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!