21 hós lesz a kisfiam és már több mint 1 hónapja nem alszik éjjel meg mi sem mert ordít, sír, ugrál és semmi sem nyugtatja meg, mitől lehet?
mennyire tud kommunikálni? kérdezgesd, hogy nem fáj-e valamije, vagy nem éhes-e.
nekem is a foga ugrott be, esetleg próbáld ki, hogy bekened dentinoxal. vagy híg tea helyett egy nagy adag langyos tejjel kínáld meg. mennyit néz tv-t? lehet valami rossz álom :/ ne nézzen reklámot pár hétig-hónapig és ti se nézzetek mellette híradót, akció filmet, stb.
Próbáld meg Te is, hogy nem csukod be teljesen az ajtót, éjjeli fényt/sólámpát kapcsolsz.
Az én fiam is 22 hónaposan kezdte ezt, volt hogy 45 percig ordított, hogy ne oltsam le a villanyt és ne menjek ki a szobából.
Amíg világosan látszott, hogy nem hiszti, hanem valódi félelem van mögötte, addig mindig rendelkezésére álltam, pedig akkor kezdtem dolgozni és ájulásig fáradt voltam.
Mostmár (4 hónappal később) van hogy csak zsiványkodik, ilyenkor 3 mese, pontban fél 9-kor villanyoltás, utána még összebújunk, és aztán egyedül elalszik.
Köszönöm a válaszokat! Tv-t nem nézünk, max kisvakond megy a neten... Bár1-2 reklámot azért látott már...
Viszont most belegondolva nekem napra pontosan csinált eddig mindent ami a nagykönyvbe be volt írva, úgyhogy akkor biztos a félelem érzet... Éjjeli fénye van, ajtót nyitva hagyok, és ma Apa alszik vele, úgyhogy végre én is pihenek egy kicsit...
Reméljük elmúlik nemsokára, bár már több mint 1 hónapja tart, és biztos fél, mert ömlik a könnye is hisztinél meg nem sír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!