Miert felhet 3 eves lanyom?
Kb 3 hete kezdodott, amikor is elkezdett felni a felfujt lufiktol. Amikor meglat akar egyet is, elkezd visitani, hogy azonnal menjunk haza. Legutobb egy etteremben fordult elo (hazamentunk), ma pedig baratnomeknel (okk leszedtek, igy kesobb legnyugodott).
Hetvegen egy szulinapi bulira vagyunk hivatalosak. Hogy keszithenem fel ra, h lesznek lufik is?
Nem tudta elmondani h miert fel. Tanacsolnatok valamit?
Koszonom a valaszokat! MA veszek is neki egyet, hatha.......
Remelem nem kezd majd el sikitozni a szombati szulinapi bulin.
Megértem a 3 éves kislányodat.
Nekem is extrém érzékeny a hallásom, pedig már 26 éves vagyok.
És bármilyen viccesen hangzik a többségnek, de én nagyon félek:
-a rézfúvós hangszerektől
-minden fújható dologtól, ami hangot ad
-a vonat- és kamionkürttől...
-nem tudok koncertekre járni.
És igen, nagyon félek a léggömböktől.....múltkor felszállt egy kisfiú léggömbbel a kezében....azonnal leszálltam.
Egy koncerten pánikrohamot kaptam a hangerő miatt és mindenkinek nekiestem, aki az utamban volt. :(
Ez egyébként azért is ciki, mert kántor vagyok....
Volt nyáron egy olyan temetésünk, ahol géppuskával lőttek...ott helyben eldobtam a könyvet és szaladtam, szaladtam....minél messzebb.
Szerencsére nem rúgott ki a pap.
Lehet, hogy a kislányod is ,,denevér". :)
Lehet akkor o is denever...erre meg nem gondoltam :)
Egyebkent egy kis vagany gyerek, nem egy tutyimutyi, azert is furcsallom nala, es nem tudja elmondani h mi tortent, az 5 unokatestvere sem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!