Tudnátok ajánlani bentlakásos iskolát, általános iskolásnak?
A pannonhalmi bencés apátságnak nagyon jó bentlakásos sulija van.
Amúgy ha nem képes rövid időn belül jól viselkedni a suliban, akkor gondolom eltanácsolják, nemcsak itt, hanem bármilyen bentlakásosban. De az új környezet valószínűleg ösztönző hatással lenne rá.
Nagyon jó ötlet tenni egy próbát! Ez felrázná egy kicsit, hogy most aztán egyedül kell helytállnia. Kicsit komolyabban venné a dolgokat, valószínűleg bizonyítani akarna neked, hogy nem olyan rossz gyerek ő, akit száműzni kell otthonról.
3. vagyok.
Semmi pontosat nem tudok mondani,csak annyit,hogy Vácon van a suli. De kiindulási pontnak jó.
Van egy tíz éves lányom. Minden nap a poklok poklát éljük meg vele. Az édesapja nem segít,nem is élünk együtt. Szívből megértem azon édesanya levelét aki a bentlakásos iskolában reménykedik. Bármit teszek,bárhogy viselkedek nem változik semmi.Gyermekem tiszteletlen és még millió számra tudnám szapulni,de nincs értelme.Mikor már ide ír egy ember akkor már a végéhez ért és nem lát már kiútat.Aki azt nem éli meg nap mint nap az fel nem foghatja,hogy mit érez egy olyan ember akinek nincs egy nyugodt perce az életében. Nincs erőm már vele bárhova is menni és nem is akarok vele lenni. Már ott tartok,hogy nem szeretem és nem érdekel mi lesz vele. Olyan kétsébeesett vagyok,hogy élni nics kedvem. Van ilyen is és mikor a lelket próbáljuk valakiben tartani,de már nincs benne sem élet sem lélek. Higgye el mindenki,nem a rosszra neveltem és nem is arra tanítottam. Máshol mint egy angyal velem mintha egy jelentéktelen senki lennék,aki szart sem ér. Na ilyenkor mit lehet tenni? Nap mint nap a gyötrés a szemtelenkedés és mikor állat módjára viselkedem,mert előbb-utóbb kiharcolja akkor,utána magamba roskadva emésztem a lelkem,hogy miért nem tudtam magamon uralkodni és igaza van a gyereknek én egy szar vagyok. Na itt a vége és ebből szar sem lesz már.
Mikor az utcán megyek és gyermeket édesanyjával látom, akkor elsírom magam,hogy nekem miért nem sikerűlt és azt kérdezem hol rontottam el? miért kapom,hiszen én magam nem ártok senkinek. És minden nap csak büntet és büntet mindaddig míg a szívem megszakad.
Régi a kérdés tudom, de utolsó válaszoló:
Nem lehet hogy a lányodat ennyire megviseli a válás, csak te nem veszed észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!