Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » _Mitől lehet a kisfiam innye...

_Mitől lehet a kisfiam innye gyuladásba?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom ínye is be volt gyulladva. Mindig mondta, hogy fáj megmutattam dokinak és mondta, hogy van egy kis ínygyulladás. DM-es szájöblítőt vettem (ő 4.5 éves így megérti, hogy nem ihatja meg nem tudom neked mekkora a kisfiad) és hamar elmúlt.

Szerintem neki azért volt, mert állandóan a száját piszkálja sőt nagylány létére, ha elfeledkezik magáról még a lépcsőház ajtajának az ablakát is megnyalja.

2012. febr. 9. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Uhh, hát ez durva, a nyalakodás..

Mindenesetre ez C-vitaminhiánytól szokott lenni. Napi 1-2 gramm C-vitamin-szükséglete van az embernek, ezt érdemes megcélozni.

Pl. DM-ben kapható jófajta, de gyógyszertárban is kapható por formájában, nem drága, abból lehet finom limonádét is csinálni.

2012. febr. 9. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
70 kg-os testsúly esetén 2,1 gramm az ajánlott napi C-vitamin bevitel. (Be kell szorozni az 1 kilós tengerimalac 30 mg-os minimális értéke alapján, így jön ki. A metabolizmusunk ugyanúgy működik, mindegy a faji különbség.) Ez alapján arányítsd, tehát kilónként 30 milligramm.
2012. febr. 9. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, a kisfiam 2.5-éves.
2012. febr. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!