Dongalábbal operált gyerekek szülei kérdezhetnék?
Figyelt kérdés
Olyanokat kérdeznék akiknek a gyerekét már nem csecsemőkorban operálták,vagy esetleg apuka anyuka aki átesett egy ilyen műtéten.Hogyan zajlott a felépülés,meddig volt gipsz,sikerült a műtét?Hogy állt lábra utána?Hányszor operálták?Minden érdekel.2012. jan. 31. 07:52
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2012. máj. 2. 21:22
13/14 anonim válasza:
Szia, én 21 éve élek dongalábbal, 2oldalival. engem pesten kezeltek a semmelweis gyermekklinikán, sőt mai napig odajárok. Sok türelem kell mindenképpen a gyermekedhez és megértés. Ahogy olvastam mindent megteszel hogy neki jó legyen és ez fontos. nem tudom milyen állapotban lehet most de engem 14éves koromig 8x műtötöttek és nagyon sok korrekciós gipszelés. Ma már jobb a helyzet,de a gyógytorna nagyon fontos, mert ha elhanyagolja az ember az nagy károkat tud okozni.
14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm hogy válaszoltál.Sajnos régen voltam itt az oldalon,elnézést hogy csak most írok.Akkor Neked sem lehetett könnyű,8 műtét az nagyon sok.Igen igyekszünk mindent megtenni érte,jelenleg is járunk hetente 2x úszni vele a közeli városba.Illetve tornázunk,amit sajnos nem nagyon szeret:(A doki szerint nagyon szép a lába,nekem egy kicsit fura a járása,de ha a doki azt mondja nincs gond én elhiszem.Jó hogy mondod a torna fontosságát,akkor arra mindenképp jobban fogok figyelni.És megkérdezhetem Te milyen cipőket hordtál,és hordasz?(nem tudom fiú vagy vagy lány)gyógycipőt vagy divatcipőt is felveszel/vehetsz?Mi a kényelmesebb?Mert a kislányom imádja a cipőket és ez gondolom nem múlik el:)))persze az ortopéd cipők meg nem a legszebbek.Nyáron is nyaggatott hogy ő is szeretne sarut mint a többiek,és hát megsajnáltam.Köszi ha válaszolsz!
2012. nov. 12. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!